Първи секс с нов партньор! Как да не сбъркаш?

Консултирахме се с психолог, за да уточним къде грешим, какво точно бъркаме и какво е нормално. Много жени допускат няколко класически грешки, които им пречат да развият връзка впоследствие. Може би ще е изненада за вас, но няма абсолютно никакво значение на колко години сте и колко опит имате. „Грешките“ ви показват само вашата неувереност в себе си. Ето как да не пропъдите партньора: двойка, мъж и жена, легло

Ами ако греша?
Сега е моментът да се запитате „Исках ли това?“. Ако наистина сте искали да бъдете с този мъж и сте правили секс с него, в това няма нищо лошо. Това не е грешка. Ако партньорът след акта се държи по нежелан за вас начин, например, просто изчезне, това пак не се отразява по никакъв начин на желанието ви да прекарате тази нощ с него. Да, искали сте го, направили сте, каквото сте искали – продължете спокойно нататък. Не е нужно да се чувствате тъжни след секс. Не съжалявайте за нещо, което се е случило, ако сте го искали.

И какво следва?
Задайте си въпроса дали ви е харесало как се е държал мъжът с вас, дали бихте искали всичко да се повтори? Когато имате формирано мнение, ще можете да помислите как да развиете тази връзка.

Той след секс мълча…
Запомнете го веднъж и завинаги – мъжът след секс не е най-общителното създание на света. Някои бягат в банята, други излизат на балкона да пушат, трети хукват към кухнята да ядат, а повечето… просто заспиват. Разбира се, повечето мъже биха полежали до вас, галейки ви, но пак ще са затворени и мълчаливи. Не го приемайте лично. Това е просто етап от неговото възстановяване. По този начин мъжете се връщат от емоциите към рационалното начало. Мъжете и жените се държат различно след секс, който им е харесал и на двамата в еднаква степен. Не бива да съжалявате за нищо, камо ли пък да тичате подир опашката на мъжа. Просто му благодарете, бъдете нежни, когато се целувате за довиждане. Вашите страхове и неувереността ви в себе си ще се усетят и ще предизвикат реакция на отхвърляне. Мъжът задължително ще се обади на онази жена, с която му е било хубаво. Ако обаче го затрупате с въпроси и комплекси, той ще бяга надалеч. Ако се съмнявате в даден човек, не си заслужава да го допускате в личното си пространство и да съжалявате после. Когато се почувствате уверени, че нещата са, каквито ги искате, всичко ще бъде идеално.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *