Раждаме се 7 пъти в този свят! Разберете кой живот живеете сега

Хората се раждат седем пъти на този свят. Прераждаме се в седем пъти един след друг. Разберете в кой живот сте според тези характеристики.

1. Децата

Това се смята за първото ви раждане. Първият път, когато душата ви вижда света. Израстваме в свят, в който нищо няма смисъл и всичко се усеща като ново. Тези хора се чувстват претоварени от нещата, който им се случват и не ги разбират. Всичко, което планират, сякаш се случва не както те искат.

Този живот, който е първият, е свързан с предизвикателствата. Трябва да преминете през тази фаза, за да разберете в какво би ви хвърлил живот. Има обаче какво да очаквате с нетърпение. Това е вашият шанс да погледнете света и да му придадете смисъл, така че да сте готови, когато се появи следващият етап, т.е. следващият живот.

2. Ученикът

Ученикът е второто раждане или първото прераждане, което човек преживява. Душата, която вече не е нова за света, се е научила да го разбира. Този живот минава, опитвайки се да учиш нещата. Разбирате хората, емоциите и вашата личност е под формата на запален учещ се.

Ако прекарвате по-голямата част от времето си, опитвайки се да научите нови неща, опитвайки се да разберете какво мислят хората, как действат и защо правят това, което правят, тогава може да сте във втория живот. Не само научавате за другите, но и за себе си. Кой си ти, какво трябваше да направиш, защо действаш по определен начин и т.н., ще бъдат някои от въпросите, които ще ви вълнуват. На този етап не търсите слава и успех, а се учите в подготовка за следващия.

3. Изследователят

Третият живот или второто прераждане ви обрича на живот в изследване. Сега, когато душата ви е разбрала какво да очаквате от живота и какви са нещата, които трябва да научите, животът ще ви накара да изследвате. Ще се почувствате привлечени от нови идеи, нови мисли, нови места.

Ако откриете, че се интересувате от места, където бихте искали да отидете, ако усещате, че има толкова много за вършене и толкова много, за да видите и толкова малко време, за да го направите, тогава вие вероятно живеете в третия си живот. Душата ви сега търси да намери опит, от който да може да се учи и да използва уроците от предишни животи. Това трето раждане е вълнуващо, защото ще го изживеете с любопитство на дете, но ще се справите зряло.

4. Любовникът

Четвъртият живот ви носи любов. Щом душата ви е научила уроците от миналите прераждания, ще се опита да включи и любовта. Ще намерите любов и в други животи, но истинската любов ще дойде в този живот. Следващата стъпка в този живот е да разберете кой обичате.

Ако откриете, че единственото нещо, което липсва в живота ви, е истинската любов; ако мислите, че сте доволни от живота си, с изключение на този романтичен аспект, който изглежда да отсъства и ако всичко, за което можете сте си мечтали, тогава това е четвъртият ви живот. Най-добрият аспект на този живот е, че ще положите усилия, но след като откриете истинската си любов, тя ще остане завинаги.

5. Подготвеният

Петият живот или четвъртото прераждане е, когато вече сте научили всичко, изпитали сте всичко и сте използвали наученото. Душата ви ще дойде подготвена в този свят, за да достигне висоти. Всичко, на което ви е научил животът, ще попадне на мястото си. Нещата ще си дойдат на мястото, когато най-малко очаквате. Мечтата на живота ви ще се сбъдне в това прераждане.

Ако смятате, че сте само на крачка от успеха; ако се чувствате неспокойни и развълнувани в същото време мислите, че всеки ден ще намерите признанието, което сте заслужили и ако смятате, че е въпрос на време, преди успехът да бъде в краката ви, вие определено живеете в петия си живот. Ако не постигнете успех, може да сте все още в една от предишните фази и не трябва да се безпокоите, когато дойде времето, успехът ще дойде при вас.

6. Дарителят

Шестият живот ви кара да върнете това, което сте придобили в предишния си живот. Мислите по отношение на приноса и как да помагате на другите (които все още не са в тази фаза на живота) да разберат какво трябва да направят. Безкористността е от първостепенна важност за този живот, преди да преминете в следващия.

Ако чувствате желанието да продължите да правите нещата за другите, ако се окаже, че не излизате от пътя си, ако продължавате да намирате себе си и да правите неща за другите, вие определено живеете шести живот. Душата Ви вече е готова да даде, защото в миналото е получила изобилие. Този живот ще бъде прекаран в преподаване, помагане, даване и върхът на шестия ви живот ще бъде усещането за истинска самоотверженост и удовлетворение от живота.

7. Превъзходство

Седмият и последен живот, ще бъде този, който душата ви ще превъзмогне всичко човешко. Това би ви поставило над тривиалностите и светските проблеми на живота. Това ще ви освободи от обичайните тревоги и животът ви ще бъде воден в стремеж към нещо много по-голямо от вас.

Ако усетите, че имате голямо призвание в живота, ако се чувствате отделени от редовността на събитията, ако мразите ежедневната драма и тривиалните неща, с които хората ви засипват, това може да подскаже, че се намирате в последната част на веригата, затова сте в преследване в мир. След като преминете в тази фаза, душата Ви най-накрая ще бъде едно с вселената.kanal3

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *