Райна остава сама на рождения си ден!

Фолкаджийката Райна, която напомни за позабравената си личност покрай връзката си със своя съгражданин от Сандански – ММА боеца Валери Тюлеков, отново е сама и по всичко личи, че ще чукне 38 години без хора около себе си, узна HotArena.

Въпреки че певицата се опитва да направи нещата да изглеждат все едно има големи изисквания към половинките си и високи, незадоволими критерии към силния пол, то всички знаят каква е истината – просто никой не успява да я изтърпи повече от няколко месеца. А вече не е първа младост и именно тя е човекът, който трябва да започне да прави компромиси, освен ако не е решила да си остане стара мома.

От срам, че е имал връзка с нея, Валери дори е изтрил всичките им общи снимки.  За да демонстрира непукизъм и да скрие факта, че не може да задържи нито един мъж до себе си, Райна не спира да публикува фотоси от различни места, правейки се на щастлива, придружавана единствено от брат си или… е сама.

Близки до македонското девойче твърдят, че хубавицата от Сандански дори е останала без приятели, тъй като и те не могат да я понасят, заради непрестанното й неоснователно мрънкане. Феновете й също не я разбират – докато беше млада, Райна не залагаше на секс имиджа, с което се различаваше положително от колежките си, а сега, когато с творчество и връзки не може да привлече внимание, не спира да си снима и публикува задника по бански в мрежата.

В края на месеца аутсайдера на поп фолка – Райна, ще чукне 38 години, а рожденият си ден, по всичко личи, че ще посрещне отново само с роднини.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *