Рачков и Халваджиян прецакват Слави Трифонов

Страшна дилема отново тресе Слави Трифонов, след като обяви край на приключението си в bTV и край на 19-годишната история на “Шоуто на Слави”. Шоуменът не е очаквал, че толкова бързо ще бъде заместен в телевизията, довериха хора от екипа му. След като Дългия обяви края на шоуто си, много родни продуценти се размечтаха за така желаното ефирно време и започнаха преговори с ръководството на частната телевизия. Затова и започнаха да витаят всевъзможни спекулации по темата. Споменават се Краси Радков и Димитър Рачков, които биха могли да седнат на стола му. А неговият телевизионен враг Магърдич Халваджиян вече се спряга като възможния продуцент, който ще започне да работи отново за Би Ти Ви с шоу, подобно на това на Слави Трифонов.

Слави вече съжалявал, че е взел прибързано решение. Той бил наясно, че щом слезе от екрана, от който всяка вечер общуваше с милиони зрители, ще бъде забравен само за няколко месеца. А ако влезе в политиката, трябва да го направи веднага и да започне от нулата, а вече не е в първа младост.

Близки до Слави доверяват, че тези дни се е оттеглил в имението си и усилено премисля как да процедира след драматичния обрат в живота си и какъв път да поеме.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Гугутка Пърдулева

    „…премисля как да процедира след драматичния обрат в живота си и какъв път да поеме“. Няма какво да премисля, пътят му е ясен – директно в Учиндол да пасе патките!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *