Ретроградният Меркурий си отиде, идват хубави дни

Меркурий свали оковите си на ретроградната фаза и постепенно се отправи на директно пътуване в знак Водолей. 

Ретроградното движение на Меркурий започна на 30 януари. До известна степен ретроградното движение на най-малката и на най-близката до Слънцето планета в Слънчевата система може да е объркало плановете ви и желаните резултати. Периодът не беше подходящ за започване на нови начинания, подписване на важни договори и встъпване в нови бизнес и лични отношения, пише Лупа.бг. Затова пък беше идеален за ревизия на плановете, търсене на отговори и резултати по стари сделки. 

Меркурий се намира в приятната компания на планетата Юпитер, която в много голяма част от времето ще бъде близо до Меркурий и много топло и приятелски ще му дава надежда, подкрепа и обич. Това партньорство между планетите ще донесе малко повече късмет, лекота и успех във всичко.
Астролозите съветват начинанията да се предприемат без хората да споделят всичко на заобикалищите ги. Бъдете предпазливи и пазете плановете и идеите си от чужди погледи. 

От 22 февруари ще бъде подходящо са се действа активно във всички сфери. Очаквайте повече възможности, лесна комуникация, разбирателство и реални резултати. Спокойно пристъпете към подписване на важни сделки, договори и споразумения. Сега вече покупката на нов автомобил не крие риск от последващи проблеми, свързани с него.
Ремонтите му също ще се радват на бързина и успешност. Покупките на електроуреди също не крият риск за качество и успешно използване. Ако имате поставена диагноза или сте правили изследвания в последните 20 дни, сега е подходящо да потърсите допълнително мнение и да повторите тестовете си. В личен план очаквайте повече разбиране и подкрепа.

До 13 март най-малката планета в Слънчевата система се движи по пътя, по който вече е минавал, преди да стане ретрограден. В периода на така наречената „ретроградна сянка“ очаквайте да получите отговори и резултати по започнати преди месец разговори и дела.
Времето дотогава е подходящо да анализирате и потърсите отговори на зададени вече въпроси. Ползотворен ще е периодът да потърсите развитие и реализация на забавени в предишни периоди сделки и преговори. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *