Ритуалчиците в Кюстендил ще прегреят, на 18.08.2018 са записали 14 сватби

Рекорден брой сватби на 18.08.2018 г. регистрират от Обредния дом в Кюстендил. Общо 14 двойки ще си кажат „да”, като голяма част от ритуалите са изнесени. Много от младите си запазили датата още в началото на годината. Сред сключващите брак са и млади хора, които са емигранти и използват летния отпуск, за да станат семейство в родината си.

„Все повече от младоженците предпочитат да сключат граждански брак на крепостната стена или на други красиви места в Кюстендил. Искат да разчупят обстановката и да избегнат стандартния ритуал в зала“, обявиха от Обредния дом.

Любопитна била церемония на 07.07. – брачният ритуал бил проведен в двор на къща, там булката и младоженецът посрещнали и гостите.

Сватба е планирана дори и на плувния комплекс в Кюстендил.

„8 е числото на материалния успех и на светската ангажираност. То е четворно уравновесено, защото, когато се разполови, двете му части са равни (4 и 4), а когато пак се разполови, частите му си остават равни (2 и 2, 2 и 2). Гърците го наричали числото на справедливостта заради това, че се дели на равни и еднакви четни части. То символизира стабилност и завършеност, каквото трябва да бъде и едно семейство“, обясняват запознати с нумерологията.

По данни на Обреден дом – Кюстендил сключените граждански бракове от началото на годината са 142, като се наблюдава повишение спрямо същия период на изминалата година.

ГЕРГАНА ИВАНОВА

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *