Ровите ли в чинията си! Храненето издава характера

Знаете ли, че начинът, по който се храните, може да подскаже доста за вашия характер? Ако наблюдавате хората в трапезарията, в която обядвате, ще забележите не само, че някои не си мият ръцете. При по-обстойно съзерцаване на конкретен човек ще откриете няколко важни неща за него. Tialoto.bg събра най-разпространените стилове на хранене, по които може да разберете повече за личността на някого:

1. Бавно ядене

Храненето с бавни темпове може да е едно от най-досадните неща, особено ако вие сте човекът, който вече е готов с обяда и чака другия да приключи. Обаче хората, които не бързат да изпразнят чинията си, искат да се насладят на всеки миг в живота. Те са над нещата и не обичат да бъдат припирани. Този модел следват и на работното място. Затова понякога могат да изостават с крайни срокове и да дразнят другите със забавените си реакции.

2. Бързо ядене

Тези, които бързат да изядат обяда си, нямат проблеми с възложените им задачи. Справят се с всичко с лекота. Недостатъкът им се крие в това, че предпочитат да свършат всичко сами, отколкото да работят в екип и да се съобразяват с други хора. Така се натоварват излишно и поставят собствените си нужди на заден план.

3. Подбиране на яденето

Има хора, които са по-особени когато става въпрос за храна. Могат да задават множество въпроси за менюто преди да си поръчат. В повечето случаи имат претенции – пица без люти чушки или салата с повече сирене. Тези хора не обичат да излизат от зоната си на комфорт и да пробват някакво ново ястие или предизвикателство. Въпреки това, що се отнася до ученето, те желаят да се развиват и да обогатяват знанията си.

4. Подреждане на храната в чинията

Хората, които попадат в тази категория, са доста подредени и организирани в живота. Както поставят зеленчуците на пара от ляво на чинията, например, така държат всяко нещо на тяхното бюро да е на определено място. Никога няма да видите безпорядък върху него, а домът им най-вероятно е безупречен. Недостатъкът им е, че понякога са доста изнервени, когато нещата не вървят по изготвения от тях план.

5. Смесване на няколко вида храни в едно

Виждали ли сте човек, който си сипва ориз с месо, после слага мляко към него? Имате ли близък, който обича да яде супа, като надроби всичко вътре? Тези хора обикновено са приятелски настроени и обичат да поемат многобройни отговорности на работното си място. Те обичат работата си и са ѝ отдадени, но държат на семейството и приятелите, които никога не пренебрегват заради нея.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *