Родни футболни съпруги се мазнят на българската кандидат-съпруга на Майкъл Джордан! Просят покани за сватбата

Под обстрел от комплименти попада бъдещото семейство Джорданови.

След като първи разкрихме, че баскетболната легенда Майкъл Джордан ще има българска снаха,наши футболни съпруги вече заграждат Радина Анева точно преди да каже заветното „да“, разказва „България Днес“.

За няколко месеца последователите на нашенката се утроиха. Сред тях се отличават доста напористи красавици от българския хайлайф, бленуващи за една-единствена снимка в близост до Въздушния. А къде може да се случи това? Естествено, единствено и само на сватбата на първородния му син, носещ неговото име – Джефри Майкъл Джордан с българката Радина. Най-активна сред новите известни приятелки на бъдещата булка е Евгения Джаферович. Мъжът й Ваня Джаферович заряза спорта и вече играе повече в риалити формати, отколкото на стадиона, но пък Евгения не иска да се раздели с имиджа на спортна съпруга.

Затова и е най-активна в контингента ласкатели, преследващи Радина. ВИП половинката обсипва със сърца и коментари сантименталната известна двойка, заливаща със снимки от романтични уикенди на екзотични дестинации и обети за вечна обич. Първа сред клакьорите под фотосите е Евгения с коментари под всяка снимка. „Много сте красиви“, „Огън и любов“, пише настоятелната персона, опитвайки се да скъси дистанцията от България до САЩ и да се окаже сред избраните да присъстват на историческото събитие.

На мили думи от Евгения се радва и снежнобелият домашен любимец на бъдещите младоженци – синеокото хъски Мак, имащо честта да се рие в снежнобелите плажовете на Пунта Кана и Бахамите.

Грандиозното събитие, на което Радина ще се врече на Джефри, най-вероятно ще е в края на лятото. Радина сама подготвя тържеството, като междувременно трупа опит в поредицата сватби, на които двамата с любимия й бяха поканени това лято. Една от последните е традиционна индийска сватба, на която двамата с Джефри демонстрираха завиден стил и се превърнаха в гвоздея на събитието наред с младоженците.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *