Рускините в Дупница празнуваха 13 г. на клуба си

С лятно настроение, подклаждано от култови песни, над 31 рускини и членове на клуба“ Всички заедно“ в гр. Дупница посрещнаха своя 13-и рожден ден. В чест на председателката Олга Петрова почетният член на клуба инж. Олег Шереметиев вдигна тост с пенливо шампанско, а дамите й подариха красива орхидея, картичка и купа с бонбони.

 Учителката по руски език от СУ „Св. Паисий Хилендарски“ – Дупница Йорданка Зашева беше наградена за популяризирането на руския език. Имаше и грамота за най-добра млада баба, която отиде при литераторката Мая Владимирова, а с приз за най- добър дядо беше награден съпругът на икономиста Людмила Мантаркова – Николай. Семейство Мантаркови бяха дошли на събитието с внучка Дария, която е на 7 години, родена е в Италия и говори български, руски, италиански и английски език“.

По време на тържеството имаше много игри, ръководени от учителката по пиано и солфеж Екатерина Грибанова. С разкошни руски шоколадови бонбони почерпи по случай своя рожден ден известната фризьорка в Дупница Елена Тасева.

Кулминацията на празника бе тортата, която бе разрязана от председателката Олга Петрова. Събитието завърши с обща снимка за спомен и с пожелание за още много топли срещи.

НИКОЛАЯ ИВАНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *