Само юношата на „Марек“ Л. Костов оцеля от каращите проби в „Славия“ за лагера в Банско

Само юношата на „Марек“ Любомир Костов оцеля от каращите проби в „Славия“. Наставникът Златомир Загорчич взе на лагера в Банско 18-годишния тийнейджър, който водеше атаката на дупничани в 28 мача през отминалата кампания във Втора лига и макар че вкара едва един гол, стана обект на интерес от няколко отбора в родния елит.

От началото на лятната подготовка късмета си в най-стария столичен клуб опитаха още Георги Василев и кипърецът Анастасиос Андониу, но не ги огря и бяха отпратени. В групата за зимния топ курорт под Тодорка е и орлето от петричкото село Михнево Тони Тасев. През паузата крилото се сбогува с белите в социалните мрежи. Впоследствие обаче размисли и реши да продължи кариерата си на „Овча купел“. Това стори и гледащият в друга посока Галин Иванов.

В автобуса се качиха кадрите от собствената школа Кристиян Балов и Васил Казълджиев. Потъналият в забвение през целия пролетен полусезон Сибири Кейта замина с тима, липсваше Исак Соле, който е пред трансфер в турския „Гьозтепе“ на Станимир Стоилов.

Хората на Заги ще бъдат базирани в следващите три седмици в Банско, където са планирани четири от петте предсезонни проверки. Серията стартира на 26 юни срещу новака в Първа лига „Септември“, три дни по-късно е спарингът с „Беласица“, двубоят на 3 юли с „Локомотив“ /Пд/ не е потвърден, все още се търси противник за последния ден от престоя в Пиринско. Представянето на славистите за новото първенство е на 13 юли, преди приятелската среща със „Спортист“.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *