Санданчанин взе приза за играч на кръга в родния елит, на Овча купел отсвириха орлето Р. Кирилов

Санданското острие на „Славия“ Илиян Мицански сложи дебютно отличие в личната си колекция – приза за играч на ХХ кръг в нашенската Първа лига. Юношата на „Македонска слава“, който направи кариера в Полша и Германия, заслужи първото място с двете попадения, които наниза в мрежата на „Верея“ за разгромния успех на белите с 4:0 в средата на миналия месец.

„Естествено е да съм щастлив за наградата, за първи път ми е. Моята задача е да вкарвам голове и това си пожелавам за пролетния полусезон, както и отборът ми да се класира за евротурнирите. В чужбина съм бил 12 години, така че пожелавам и на другите да постигнат толкова и да се представят на добро ниво. Най-важното е да покажем на младите, че може да излязат навън и да се развиват, а не да стоят тук и да тъпчат на едно място”, заяви нападателят на церемонията по награждаването вчера.

С тима от „Овча купел“ е на път да се размине орлето Радослав Кирилов, който напуска досегашния си състав в Италия „Пезаро“ и беше спряган за попълнение в селекцията на най-стария столичен клуб. Босът Венцеслав Стефанов не може да прости на 26-годишния симитличанин отказа да облече екипа на „Славия“ миналото лято и най-вероятно ще се спре на вариант с арменски национал.

ТОНИ КИРИЛОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *