Сашо Диков се потроши – водещият с насинено око

Журналистът Сашо Диков се яви на пресконференция с посинено око. Водещият, който отскоро е в „Евроком“, е със синьо око.
 „Давам ви два варианта. Първият е проба за джендър грим, проба как да мина на другия бряг. Вариант две, което е самата истина, която е, че се ударих в една стъклена врата. Просто не видях, че има врата“, заяви пред „Пик“ Диков. Той допълни, че инцидентът е станал вчера по обяд. Първо се подула областта над веждата му, а сутринта синината вече била на окото му. Диков уточни, че на сцената имало и две секретарки, които са свидетели на неприятния му инцидент.
Синината обаче не попречи на журналиста да бъде повече от емоционален по време на пресконференцията на прокуратурата за вчерашния арест на кметицата на район „Младост“ Десислава Иванчева. След като прокурорите изнесоха подробна информация за случилото се, Диков пръв взе думата, за да дава съвети на разследващите как трябва да си вършат работата.
„Нещо виждам, че сте пострадал, окото ви е синьо“, обърна се към журналиста прокурор Иван Гешев. В типичния си стил Диков заяви, че нищо му няма, а само се е гримирал.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *