Седмичен любовен хороскоп за 10-14 август

Овен

През новата седмица ви очакват доста вълнуващи възможности. Ще се чувствате изпълнени с енергия, обич и надежда, така че е време да покажете нежната си страна.

Телец

Опитвате се да бъдете водещи във връзката, но чрез манипулация. Любовта я има, но трябва да обмисляте вашите стъпки по-внимателно, защото сегашните ви тактики не са най-добрият начин за доминация.

Близнаци

Любовният живот на Близнаците ще е в разцвет, на прага на важно решение или промяна. Не е изключено да започнете да се замисляте за по-сериозни стъпки като свиване на семейно гнездо, покупка на имот или нов член на семейството.

Рак

Седмицата е подходяща да представите любимия човек на семейството или приятелите си, ако все още не сте преминали през тази важна стъпка. Любовната хармония ще се задържи до средата на седмицата, ще усещате доверие у партньора, което е водещо за вас.

Лъв

Комуникацията с половинката ще върви гладко, ще споделяте, ще говорите за проблемите и ще съумеете да ги разрешите по един разумен начин.

Дева

Ще се случат неща, които ще ви изкарат от зоната ви на комфорт и ще ви накарат да се почувствате объркани и разочаровани. Не бързайте да се тревожите, защото промените не винаги означават нещо лошо.

Везни

Очаквайте успехи на любовния фронт! Новата седмица ще ви донесе усещане за свързаност на емоционално ниво. Планирайте нещо красиво за почивните дни, било то пътуване или романтична вечеря.

Скорпион

Много е важно за вашето емоционално здраве да се срещате с нови и интересни хора. Възможно е да се появи някой специален човек, с който химията ще е поразителна и трябва да бъдете внимателни, ако сте обвързани.

Стрелец

С падането на температурите, желанието ви за интимни моменти ще се повиши. Сега е моментът да се отдадете на повече интимност, особено ако имате любим човек до себе си.

Козирог

Ако с половинката планирате закупуване на жилище или пък инвестиция в друг недвижим имот, тази седмица изглежда обещаваща за развитие в тази посока. Действайте разумно и предпазливо. Тази положителна промяна само ще ви сближи.

Водолей

Не забравяйте да отделите повече време, в което да останете насаме с партньора. Хармонията в комуникацията ви кани да разговаряте, да споделяте, да сте съпричастни един с друг.

Риби

Любовният ви живот е на път да се промени драстично. Дори и да има хармония между вас, след сряда взаимоотношенията ви ще станат още по-красиви и силни.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *