Седмичен любовен хороскоп за 6 – 12 май

Интензивност, романтика, разочарование… Тази седмица Сатурн ще хвърли своята сянка върху любовния живот на някои зодиакални знаци. Но благодарение на Венера, Юпитер и Плутон, ще можем да преминем през трудностите, а за някои космическите събития ще донесат и повече страст. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме седмичния ни любовен хороскоп. Какво ви очаква, вижте в следващите редове.

Овен

Служебните задължения може да не ви оставят време за романтика. Добрата новина е, че това няма да трае дълго време. В края на седмицата, сърцето ви ще бъде развълнувано от любов. С Венера във вашия знак, която е в много добра позиция към Юпитер, Вселената ще чуе всяко ваше романтично желание. Усмихнете се и се радвайте на хубавите събития.

Телец

За някои от вас, Телци, тази седмица е възможна тайна сексуална среща. Възможно е да се касае за взаимоотношения, които са в сянка, за които криете. За обвързаните представители на зодията, първите дни на май ще са не по-малко вълнуващи. Ще могат да споделят с партньора си повече от обикновено, а в спалнята няма да имат задръжки.

Близнаци

Представителите на тази зодия ще се чувстват така, сякаш са ударили джакпота в любовта. Въпреки това, бързо ще осъзнаете, че всичко си има своята цена. Въпросът е дали сте готови да я платите. Няма правилен или грешен отговор. Любовта ще бъде част от живота ви, това е сигурно. Компромисът, който трябва да направите, за да бъдете щастливи, може да не ви се хареса. Може би трябва да се разделите с някого, за да продължите напред с човека, с когото искате да бъдете. Разбираемо е, че не искате да наранявате отсрещната страна, но личното ви щастие е най-важно.

Рак

Някои от обвързаните Раци може да попаднат в конфликтни ситуации с любимия човек. За щастие, ваш близък приятел ще помогне да разрешите разногласията. Ако сте необвързани, романтичните перспективи за вас може да се крият на работното място. Оглеждайте се.

Лъв

Влюбени ли сте в човек, с когото нямате връзка? Звездите показват, че може да се разочаровате от него. Не защото не ви харесва, а защото по някакъв начин взаимоотношенията ви може да окажат влияние върху репутацията му. Може би е добре да се отдалечите от него, за да не страдате. Тези от вас, които търсят любов, тя може да ги намери навсякъде.

Дева

Когато става въпрос за любов, някои от вас твърде много пазят сърцето си. Може би сте разочаровани от любимия човек за нещо, което е направил. Може би вашите очаквания са били твърде големи. Вместо да потъвате в мрак, не забравяйте, че никой не е идеален. Понякога любовта е объркана, но в трудните моменти ние откриваме колко е истинска. Вероятно това се случва и на вас, Деви.

Везни

Любовният живот на Везните може да не върви съвсем гладко тази седмица. Спомнете си златното правило на общуването. Говорете за проблемите с партньора, това само ще заздрави връзката ви. Ако имате ситуации за разрешаване не се обвинявайте взаимно, а преминете през тях заедно като екип.

Скорпион

Тази седмица Меркурий влиза във вашия партньорски сектор и ще остане там до 21 май. С това разположение не само ще можете да разговаряте с любимия човек по-добре, но ще станете и по-продуктивни като двойка, ще се чувствате чути и разбрани. Това е безценно! Хармонията с любимия човек ще се дължи и на Слънцето във вашия партньорски сектор, което ще е в идеална връзка със Сатурн. Добрата комуникация ще доведе до дългосрочна стабилност на отношенията ви. Каквито и решения да взимате заедно, направете ги тази седмица.

Стрелец

Още в началото на седмицата, планетата на любовта Венера, ще бъде не в толкова добра позиция към Сатурн. Това може да ви накара да не се чувствате оценени от човека, към когото изпитвате силни емоции. Чувствата на някои от вас може и да бъдат отхвърлени. За щастие ще успеете да се справите със ситуацията благодарение на връзката между Венера и Юпитер.

Козирог

Ако сте необвързани, но флиртувате с определена личност, то нещата ще станат по-интересни. Още в първите дни на новата седмица Меркурий ще се премести във вашия сектор на романтиката. Това ще ви даде повече енергия за комуникация и създаване на интересни контакти. Хубавото е, че няма да бързате нещата да се случват, а ще се радвате на интересните разговори, които ви помагат да опознаете другата страна и тя вас. Обвързаните Козирози ще се радват на хармония с любимия човек.

Водолей

Меркурий, владетелят на вашия сектор на романтиката, ще влезе в четвърти дом на семейството и ще остане там до 21 май. Това ще направи комуникацията между вас и любимия човек по-хармонична. Някои от обвързаните представители на зодията може да решат да заживеят заедно.

Риби

За тях ще е добре да пазят личния си живот в тайна от близки приятели. Някой може би саботира взаимоотношенията ви. Възможно е да търсите одобрението му по въпроси свързани с любовта, а критиката да ви остави разочаровани. Запитайте се защо другите трябва да имат власт над вашето щастие.

Ако вече имате любим човек до себе си, бъдете внимателни в комуникацията. Хармонията не е мит, но е важно как боравите с думите.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *