Седмичен любовен хороскоп за 6 – 12 юли

Oвен

Не предизвиквайте излишно половинката си и не разрушавайте съществуващия мир само за да повишите адреналина или да разнообразите емоциите. Ще съжалявате. Необвързаните ще се влюбят до уши в съвсем непозната личност. След като успеят да се сближат ситуацията коренно ще се промени.

Телец

Отношенията с приятел/ката ви на моменти ще са доста остри и конфликтни. Може да ви изглежда странно, но причината няма да е у вас. Ако наистина го/я обичате, значи ще запазите връзката благодарение на прословутото си търпение. Необвързаните ще срещнат човек, който ще обърне изцяло някои техни житейски принципи и представи.

Близнаци

Въздържайте се от прояви на егоизъм, които със сигурност ще навредят на връзката ви и ще доведат отношенията ви до „задънена улица“. Съветът към необвързаните е, ако искат да реализират успех спрямо интересуващата ги личност да се откажат от познатите методи. Търсете нестандартни начини за сближаване. Шаблоните няма да помогнат.

Рак

Не карайте половинката да се съмнява в чувствата ви, заради постъпките, които правите през тази седмица. Ако сега навредите на връзката ще са ви нужни много време и усилия, за да оправите нещата. За необвързаните е препоръчително да забележат кой от гравитиращите около тях проявява най-устойчива търпимост към капризите им. След кратки размишления ще стигнете до логичното заключение, че „това е човекът“.

Лъв

Противоречията и споровете с любимия човек през тази седмица ще са предизвикани от разлика в разбиранията по въпроси като това как най-добре трябва да се оползотвори свободното време и кое е най-интересното място за развлечения. Пробвайте да се забавлявате самостоятелно и поотделно, ако искате все пак да запазите връзката си. Що се отнася до необвързаните, любовните преживявания може да стигнат до ниво флирт за разнообразие и повишаване на самочувствието, но не повече.

Дева

Ако ви е скучно, не ви се иска да се срещате с половинката си и непрекъснато търсите поводи за отказ, то потърсете отговор на няколко лесни въпроса като какво очаквате от връзката си и до колко са истински чувствата ви. След като намерите отговорите, ще намерите и начин за освежаване или в крайна сметка прекратяване на отношенията. Що се отнася до необвързаните, струва си да си спомнят твърдението, че „Господ помага, но в кошара не вкарва“. С други думи казано, не разчитайте на случайност, проявете и малко активност.

Везни

Поведението на любимия човек през тази седмица може да ви се стори твърде странно и да предизвика у вас силна ревност. Ще изчистите съмненията си само с откровен разговор, който не бива да отлагате, за да изгоните мрачните мисли от съзнанието си. Необвързаните може да станат обект на атака от човек, който вече е във връзка. Преценете много добре как да реагирате, за да избегнете горчиво разочарование или тежки душевни терзания.

Скорпион

Половинката ви може да ви изненада неприятно, съобщавайки ви, че предприема самостоятелно или в компанията на редовите си приятели пътешествие или друго развлекателно мероприятие. При това не просто да ви го заяви, ами и да прибави, че присъствието или по-точно отсъствието ви изобщо не подлежи на обсъждане. Не се противопоставяйте. Приемете го като полезна „ваканция“ и за двамата. В обкръжението на необвързаните ще се появи някой, който ще окаже положително влияние върху поведението им.

Стрелец

Фактът, че отношенията с половинката ви от доста време са абсолютно безоблачни може да се окаже и не чак до там положителен. В желанието си да „набраздите гладката повърхност на водата“ да започнете да го/я предизвиквате и изнервяте умишлено. Преди да започнете, помислете за последствията. Необвързаните може изведнъж да усетят силно влечение към човек, когото отдавна познават. Може и да получат взаимност, но не веднага.

Козирог

Проявете отстъпчивост спрямо грешките и пропуските на любимия човек. Никой не е безгрешен и, ако вие решите да го/я критикувате сега, то рано или късно ще получите същото. От подобни разправии отношенията ви няма да се подобрят. Нямащите приятел/ка през тази седмица може да попаднат на пълния си антипод. Първоначалният сблъсък вероятно ще е остър, но нищо чудно миг след това да се разгори изненадващо силна любов.

Водолей

Ще се наложи да обсъдите някои стари проблеми с половинката си. Не се опитвайте да прикривате своите грешки и да преувеличавате неговите/нейните. Вместо това просто „сложете картите на масата“ и търсете взаимност с общи усилия. Ако все още не сте във връзка и някой търси сближаване, опитайте се да разберете дали скоро не е преживял/а раздяла. Установите ли, че е така, дистанцирайте се. Вместо чисти чувства ще получите неприятни изповеди.

Риби

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви даде възможност да направите кратко пътешествие или да участвате в друг вид интересно развлечение (поход, посещение на интересен обект) с половинката си. Ще има затруднения, но те ще ви сближат и ще стабилизират доверието помежду ви. Свободните представители на вашия знак ще са в обичайната си компания, където за свое удивление ще установят, че някой е най-подходящият за тях човек. Единственото, което им остава е да направят първата крачка.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *