Седмичен хороскоп за 15 – 21 февруари

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица внимавайте в деловите, бизнес и финансови дела или споразумения, които евентуално ще възникнат с мъж. Възможно е да се заблудите в нещо, да възникне недоразумение или да бъдете излъгани, което да ви донесе някаква загуба. През тази седмица ще ви бъде трудно да се измъкнете от една неприятна ситуация, която вероятно ще възникне поради ваши необмислен коментар или прибързани действия. През тези седем дни пазете личните си вещи от загуба или кражба, което може да се случи на неочаквано място или в неочаквана ситуация. Седмицата ще бъде интересна и успешна в много отношения за вас, стига да превъзмогнете своята раздразнителност и нетърпение. Това може да бъде една благоприятна седмица за намиране разрешение на неприятности, които са възникнали през тази година. Мъжете Овен ще трябва да преосмислят свои стари планове, които от доста време са в застой. без перспектива за развитие. Човек от миналото ви, роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще напомни за себе си чрез една среща, виртуален разговор или съобщение. Жените родени под този зодиакален знак ще обмислят една информация, покана или предложение, търсейки доколко това е реално, перспективно и искрено. Ще търсите начини да съобщите една новина на някой около вас поради нейната деликатност.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще проведете важни за вас разговори. Ще търсите разрешение на проблеми свързани с хора от близкото ви обкръжение, с пътуване или с различни транспортни средства. Възможно е да получите новина свързана с инцидент по време на пътуване връзка с човек, когото познавате или с някой, който живее на разстояние от вас. Тази седмица ще е благоприятна за приключване на вече започнати начинания. Ако сте ангажирани със съдебно дело, което вече е претърпяло отлагания или друг вид забавения, то през тези седем дни ще има някакво развитие. Седмицата ще бъде благоприятна за вашата работа или бизнес, сообено ако мислите практично и с перспектива върху задачите, които имате да изпълните. Възможно е да постигнете успех свързан с нови клиенти, нови партньорства, нови поръчки (ако сте производители) и други. Може да получите предложение за нова работа, но ще бъде индивидуално за всеки дали ще бъде прието това предложение или ще бъде отказано. През тази седмица ще очаквате финансови приходи в семейния си бюджет или благоприятно развитие на ваши финансови проекти, които са важни за цялото ви семейство. Жените Телец ще имат очакване за развитие на важни семейни дела. Някои ситуации в роднинската ви среда могат да предизвикат по-голямо, нежелано напрежение. Мъжете ще бъдат изненадани от неочаквани проблеми или неприятности. Те ще могат да бъдат разрешение, но ще дойдат в неподходящо време или ще са свързани с хора, с които не сте имали проблеми досега.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица може да планирате пътуване или да предприемете такова, което ще бъде важно за вашата кариера, здраве или семейни отношения. За някои от вас едно такова пътуване може да има връзка с човек роден под въздушните зодиакални знаци или да има такъв асцедент. През седмицата следете внимателно ваши отношения или контакти с хора от друго населено място. Не избързвайте решения или действия свързани с тях. Това ще бъде благоприятна седмица за преместване или начало на нова работа в друг град или държава, за тези от вас, които имат такива планове. През тази седмица ще възникне стресова ситуация или напрежение свързано с конкретно събитие в живота на момче или мъж от кръга ви роднини или приятели. Вероятно една такава личност ще попадне в извънредна ситуация или ще предизвика неприятен конфликт, вследствие на което ще възникне объркване, неспособност за вземане на правилни решения. През тази седмица ще имате контакт с жена по конкретен повод, като това може да има връзка със събиране, с обществено мероприятие или бизнес. През тези седем дни ще имате разговор по финансов въпрос с човек, който може да бъде представител на държавна институция или някой, с когото работите заедно. Седмицата носи възможности за по-добри доходи от работа, за постигане на по-високо заплащане и други положителни финансови събития. През седмицата мнозина ще разширят своя кръг от познанства. Жените Близнаци ще имат притеснения или грижи свързани с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Мъжете ще развият важни за тях лични или професионални отношения с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Не е изключено да отидете по спешност някъде.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще обсъждате ваши лични или семейни действия и ангажименти от финансов характер. За някои от вас те могат да имат връзка с дете или с млад човек от семейството ви. Тези действия ще бъдат за нещо хубаво, за разрешаване на някакъв проблем или за друго важно за бъдещето им дело. През тези дни обаче ще възникне необходимост от един по-голям разход за дома или за ваш роднина, който ще създаде временно притеснение или паника, докато намерите разрешение на тази ситуация. Възможно е възникването на битов и друг проблем в дома ви, който също да изиска разход на средства за ремонт или покупка на неотложни неща. През тази седмица ще бъдете оптимистично настроени за развитието на настоящата си любовна връзка или ще създадете такава, която ще ви даде големи надежди за перспективно развитие. Възможно е обаче някои коментари или необмислени действия на партньора да ви натъжат или да предизвикат объркване на чувствата ви. През тази седмица възникването на нови събития ще ви върне към минали подобни преживявания и ще се опитате да действате използвайки натрупания вече опит. Седмицата ще бъде важна за жените Рак, за тяхното образование, кариера, развитие на професионални или бизнес дела. Могат да възникнат нови идеи или нови възможности, от които вие ще съумеете да се възползвате. Мъжете ще проявят по-голяма чувствителност и емоционалност в отношенията си, което може да предизвика разочарование, да възникне ситуация на обида, подозрителност, съмнение в искреността на хората, с които ви предстои да общувате.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще имате контакти с хора, които работят или живеят в друг град или държава. Не е задължително те да са ваши роднини или стари приятели. Възможно е да бъдат ваши нови познанти, делови партньори или съмишленици. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено ако не пътувате сами или ако отивате на гости при близки хора. През тази седмица мнозина от вас ще проведат интересни разговори, които ще бъдат важни за бъдещето развитие на един професионален ангажимент или нова работа. Различни промени могат да настъпят и в професионалния живот на вашия брачен или романтичен партньор, които ще обсъждате и планирате заедно. През тази седмица мнозина от вас ще отидат някъде по неприятен повод. Възможен е някакъв вид ангажимент свързан с човек, който е в Отвъдното. Тази седмица ще бъде благоприятна за тези от вас, които планират събиране свързано с годеж, сватба или друго важно събитие от семеен характер. Жените Лъв ще имат поводи за радост свързани с бебе, с дете или друго важно събития в живота на по-млад човек от кръга роднини. Това ще бъде благоприятна седмица за зачеване или за раждане на дете. Мъжете ще направят някаква рязка промяна в планове или в отношения, което ще се окаже удачна стъпка от тяхна страна. Влияние върху действията ви през тази седмица могат да окажат хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ви предстои да се ангажирате с действия, които касаят вашето собствено или на близък човек здраве. Това ще бъде важен ангажимент, който не бива да отлагате, и към който ще трябва да се отнесете сериозно. Като цяло седмицата носи повече динамика в контактите ви с хора извън дома. Ще обсъждате или разрешавате важни за семейството или за работата ви въпроси. Седмицата обещава да бъде много натоварена, много напрегната, понякога с необходимост да вземете разумни решения. Те могат да са свързани с отлагане на някои от ангажиментите ви, поради физическа невъзможност да се ангажирате с тях. Емоционално ще бъдете нестабилни, което ще бъде причина за различни промени в настроението ви. През тази седмица една нова личност в кръга ви от познати ще бъде поставена на някакво изпитание преди да решите дали можете да се доверите или не. Всъщност успехите и хубавите неща през тази седмица ще дойдат по линия на непознати или нови хора в живота ви. Финансово през седмицата ще възникне стресов момент свързан с по-голяма разход, който може да предизвика временно затруднение. Жените Дева трудно ще правят компромиси и това може да бъде причина за неприятен и емоционален конфликт с мъж. Мъжете ще имат благоприятна седмица за постигане на реални успехи. Няма да ви липсва шанс или късмет, но това ще бъде поради усилията и труда, който влагате в работата и в делата си.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица трябва внимателно да обмисляте свои действия от финансов характер. Те могат да имат връзка с един конкретен разход на средства, но може да е някаква идея, от която ще очаквате да получите печалба или друга облага. Ако сте родители, през тази седмица ще очаквате развитието на събития свързани с възпитанието, образованието или кариерата на ваше дете, резултати от изпити, представения или друг вид изява. През тези седем дни ще изиграете главна роля при разрешаването на различни неприятности, които касаят собственото ви семейство или семейството на ваши родители и роднини. Възможно е това да се дължи на факта, че имате достатъчно опит, че умеете дипломатично да изглаждате недоразумения или сте преживяли подобна ситуация. Като цяло седмицата ще бъде благоприятна за развитието на вашите финансово- материални интереси и планове, като в голяма степен положителните резултати ще бъдат благодарение съдействието на други хора. Жените Везни ще се радват на някаква придобивка, на печалба или друга ситуация, която ще им донесе някаква изгода, някакъв успех. Това е бъде благоприятна седмица за важни покупки. Мъжете ще очакват развитието на някои важни събития в любовта или в интимните си отношения. За вас емоционалната стабилност ще е много важна през тези седем дни.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще търсите отговори на въпроси свързани със събития, които сте преживяли напоследък. Поради някаква причина те са останали неясни за вас поради неочакваното си развитие. Възможно е да получите новина или телефонен разговор, които да провокират подобни размисли и търсения. През тази седмица някои от вас ще разчитат на съдействието или помощта на приятели при действия свързани с финансов документ или с други парични дела. В любовния ви живот през тази седмица носи различни вълнения, но едва ли ще преживеете драма. Една стара и или новосъздадена връзка може да има интересно развитие през тези седем дни. Това, което може да предизвика напрежение и да обърка благоприятните тенденции в любовния ви живот са прояви на ревност, липса на търпение или прекалено желание за контрол върху другия партньор. Тази седмица вещае успех или различни преживявания свързани с дете или с млад човек. Вероятно това има връзка с едно ново начало в техния живот, което е свързано с образование, кариера, брак и други. Жените Скорпион ще размишляват дълго време върху думи или действия на друга жена, които ще дадат някакво отражение върху личния ви или професионален живот. Мъжете ще се влияят от мнението, съветите или помощта на жена при изпълнение на свои ежедневни семейни или професионални задачи.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще сте резки в отношенията си с хора, които се опитват да ви манипулират, да ви принудят да направите, неща които не одобрявате поради някаква причина. Всъщност вашето раздразнение може да бъде провокирано и от господарското, грубо поведение на тези хора. Някои от представителите на зодиакалния знак Стрелец могат да пътуват по важна, индивидуална за всеки един от вас причина. През тази седмица ще ви се наложи по-сериозно да обмислите желанието на ваши роднини, които ще имат нужда от помощ или подкрепа за да реализират своя мечта. През тези седем дни ще очаквате изпълнение на обещание, което ще ви помогне да постигнете напредък по реализацията на конкретен план за бъдещето ви. През седмицата избягвайте конфликти, тъй като те могат да провокират прибързани и неразумни решения. Жените Стрелец ще имат настроение за романтика, за любовни и интимни преживявания, за по-различни емоции, които да ги извадят от рутината на ежедневието. Мъжете ще имат работа с някакъв финансов документ, плащане или друго подобни дела, които вероятно вече имат някакво развитие от предишните няколко седмици.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще ви се наложи да обърнете повече внимание на човек от кръга ви роднини, който ще има нужда от вашата помощ или грижи. За някои от вас е възможна промяна в дома, като преместване в друго жилище, пътуване с цел работа или гостуване и др. През тази седмица вероятно ще имате причина да се чувствате тъжни или разочаровани от действията или думите на момиче или млада жена, с която имате някакви контакти. Вероятно тя живее в друг град или държава или има желание да промени живота си чрез едно такова преместване. Хубавите неща през тази седмица ще дойдат по линия на паричните ви дела. За някои от вас те могат да имат връзка с хора от различни разстояния. Възможни са нови познанства, които ще бъдат на база общи интереси и цели. През тази седмица ще имате интересни любовни преживявания, но бъдете разумни и тактични в отношенията си с любимия човек. Мъжете Козирог ще имат повече работа през тази седмица. Някои от ангажиментите ви ще имат връзка с деца или с по-млади от вас хора. Жените ще преживеят емоционално една раздяла или неприятна новина свързана с мъж, когото познават.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще възникне напрежение в семейните ви или колегиални отношения. За някои от вас то ще има отношение към пътуване, което най-вероятно ви предстои да реализирате скоро. Напрежение е възможно да възникне поради събитие в живота на на роднини или приятели, които се намират в друго населено място. Събитията през тази седмица ще бъдат много променливи, емоциите и настроенията ви нестабилни. Ще имате повод да се зарадвате, но много бързо ще възниква проблем който ще рефлектира негативно върху позитивното ви настроение. Докато търсите най-доброто решение на проблемите си през седмицата, най-неочаквано съдбата сама ще ги разрешава по някакъв начин. През тази седмица не бъдете несериозни към вашите лични здравословни проблеми или такива на човек от семейството ви. Като цяло седмицата не носи някакви големи събития, но ще ви провокира да селектирате приоритетите си, преди да тръгнете към някои промени в близкото си бъдеще. Това ще бъде важно за да можете да се концентрирате само върху перспективни неща, с които ще можете да постигнете реален успех. През тези седем дни ще имате възможност да активирате отново стари познанства с хора, с които сте имали интересни преживявания в миналото. Жените ще имат специална седмица, дни, които ще бъдат запомнени с определени събития. Някои новини или контакти свързани с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, могат да променят живота ви по някакъв начин. Мъжете ще имат благоприятна седмица за пътуване, особено ако неговата цел е гостуване при роднини или приятели.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще срещнете спънки и затруднения при реализация на ваши планове и идеи. Пречките, които ще срещнете може да са вследствие на възникването на обстоятелства, които никой не е могъл да предвиди. Може да бъдете разочаровани от липсата на подкрепа от страна на важни за вас хора. През тази седмица внимавайте в отношенията си с хора от друго населено място, особено ако те ви обещават нещо или се опитват да получат нещо от вас. Тази седмица ще бъде неблагоприятна за юридически или съдебни дела и ангажименти от финансов характер. Избягвайте да вземате решения или да се ангажирате с дела свързани с наследство или подялба на имущество и пари. Като цяло седмицата ще е непредсказуема за развитието на вашите финансови и имуществени дела. Тяхното развитие ще зависи от действия и решения на други хора, над които вие нямате контрол. Ако възникнат битови проблеми в дома ви, през тази седмица ще ви се наложи да потърсите помощта на други хора, които имат съответните умения да ги разрешат. Жените Риби ще се освободят от някакъв проблем или неприятна ситуация, която в повечето случаи ще касае личния (любовен) живот. Мъжете ще се сблъскат с някои здравословни неразположения. Отношенията ви с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева ще са проблематични.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *