Седмичен хороскоп 26 март – 1 април 2018 – Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще трябва да бъдете много по-категорични в отношенията си с хора, които се опитват да определят личния ви живот. Дали тези отношения ще се запазят или не, това не бива да ви притеснява. Никой няма нужда от подобни „приятели“.
През тази седмица ще имате ангажименти свързани с дете или млад човек от кръга ви роднини, пише astro.velida.net. Предстоят събития свързани с пътуване, с хора от различни населени места, с получаването на пари или документ. Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване независимо от неговата цел: по работа или за развлечение.
Сега ви предстои да проведете сериозни лични или професионални разговори предимно с жена или с жени. Това ще бъде една благоприятна седмица за юридически или съдебни дела, контакти с адвокат или нотариус и др.
Ще ви зарадва новина свързана с положителното развитие на заболяване на ваш познат или роднина.
Втората половина на седмицата ще бъде по-стресово време за вас вероятно поради повечето ангажименти и отговорности. Следете сънищата си тази седмица, защото ще има с какво да ви бъдат полезни.
Предстои ви да създадете едно ново приятелство, което ще е по-скоро във вашата работа или ще има връзка с обществените ви ангажименти.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *