Седмичният хороскоп на Алена ще се хареса на някои, но тези зодии ще побелеят, когато видят какво ги чака!

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Очаквайте да се случат интересни събития, що се отнася до вашите служебни планови и материалното ви положение. Ако в миналото сте успели да установите ценни контакти и сте се доверявали на правилните хора, сега сключените договорености ще започнат да ви носят дивиденти.

Телец
Седмицата може да се окаже доста интересна за вас, защото ще си изясните някои неща, дори и плановете ви ще претърпят обрат. И тук няма да става въпрос само за краткосрочни намерения, но и за дългосрочни цели, които ще преследвате по-нататък през годината.

Ако досега условието беше да не бързате, настъпило е време да отправите поглед напред.

Близнаци
Може да очаквате прилив на вдъхновение и на нови идеи – особено през последните дни на периода. Обърнете внимание на нестандартните си хрумвания, защото е възможно те да се превърнат в конкретни планове и да изпълнят със смисъл действията ви за месеци напред.

Рак
Вероятно ще ви е по-трудно да овладявате емоциите си, особено ако у дома или на работното място сте подложени на по-голям стрес. За да не се изтощите и да поддържате добро здраве, необходимо е да се грижите малко повече за себе си. Каквито и задължения да имате, през следващите дни си дайте малко повече време за почивка.

Лъв
Добре ще е да бъдете малко по-внимателни при общуването си с хора, които стоят по-високо от вас в служебната йерархия. В случай че на работното си място се чувствате добре и отношенията ви като цяло са хармонични, едва ли ще има за какво да се притеснявате – дори да възникне несъгласие, всичко ще отмине бързо.

Дева
На преден план ще излязат темите за кариерата и възможностите за развитие на работното място. Ще получите шанс да се изявите и да покажете какво знаете и умеете. За да се случи това, не трябва да сте пасивни, да стоите в сянка и да си мълчите, ако от вас се иска да изложите мнение и идеи.

Везни
Най-сетне може да усетите, че намаляват грижите и проблемите, които през последните дни са предизвикали смут в душата ви. Това без съмнение ще ви накара да се почувствате по-добре – усещането за безсилие ще намалее и ще успеете да поемете нещата в свои ръце.

Скорпион
В първите дни на февруари акцентът ще пада върху важните за вас взаимоотношения – личните или деловите. Имайте предвид, че всякакви опити да въздействате на някого чрез манипулация ще доведат до негативен резултат и най-вероятно няма да постигнете нещо трайно.

Стрелец
Ще намерите ключа към успеха в служебните си начинания, ако се организирате максимално добре. Изпипвайте всичко, което правите, не позволявайте работата да изостава и планирайте внимателно бъдещите си действия. Успеете ли да се концентрирате и да въведете ред, няма причина да не сте недоволни от резултата.

Козирог
След като през изминалите дни достигнахте до интересни заключения за себе си, сега е време да ги приемете и да решите какво ще правите оттук нататък. През дадения период пътят ви напред вече ще е открит, но ако искате новите ви начинания да се увенчаят с успех, по-добре ги отложете с още седмица.

Водолей
Обърнете внимание на практични въпроси, които до този момент по една или друга причина не сте успели да разрешите. Не се тормозете заради това, че сте се забавили – има периоди, в които всичко се случва по-бавно. Сега е време да се концентрирате, да мислите прагматично и внимателно да планирате какво трябва да свършите в близко бъдеще.

Риби
Вниманието ви ще бъде насочено към вашите лични потребности. За да бъдете в синхрон с астрологичните влияния, прекарвайте по-дълго време в уединение. Обръщайте по-голямо внимание на интуицията си – тя ще ви подскаже дали да следвате сърцето си, или да вървите срещу него, т.е. да се вслушате в разума.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *