Секс във ваната? Вижте дали е безопасно

В много филми героите се отдават на страстни ласки във ваната. И докато на екран изглежда доста секси и интересно, на практика крие някои особености. Ето какво да имате предвид преди да се отдадете на ласки с партньора си във водна среда:

Може да доведе до уринарна инфекция
По време на секс сте доста уязвими в тялото ви да навлязат бактерии. А водната среда е благодатна за развитието на такива и особено ако сте предразположени към такъв тип проблеми, трябва много да внимавате.

Водата не действа като лубрикант
Да, водата е мокра, но тя не е лубрикант! Точно обратното – тя може да „измие“ естествената лубрикация на тялото ви и да затрудни проникването. Така че ако искате да си спестите борбата със сухотата и дискомфорта, по-добре практикувайте секс сред завивките.

Водата съдържа/пренася бактерии
И вие определено не бихте искали те да доближават интимните ви части. В личната ви вана те са далеч по-малко, отколкото в басейн, джакузи или някой друг воден масажор в спа центъра, въпреки това бъдете крайно предпазливи.

Водата намалява действието на презервативите
Казват че презервативите предпазват 99% от забременяване и болести, предавани по полов път, но във водна среда този процент е по-малък.

Пригответе се за малки разкъсвания
Напълно логично, сухотата във влагалището и затруднеността при проникването, може да доведе до леки разкъсвания на тъканта.

Гъбична инфекция
Хлорът, присъстващ в горещата вана или басейн, може да доведе до някои наистина неприятни гъбички, тъй като нарушава рН-баланса във вагината. Ако сте човек, който често получава гъбични инфекции, ви предлагаме да избягвате всякаква интимна активност във водата, защото тя може да увеличи риска от тях.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *