Секунди не стигнаха на малките комити да триумфират на турнира „75 години Гунди”

Броени секунди разделиха децата на „Беласица” /Петрич/ от шампионската купа в турнира „75 години Гунди“, проведен при отлична организация на терена в с. Самуилово. С 2 гола на Георги Георгиев малките комити поведоха на финала с 2:1 срещу връстниците си от „Академия Пандев“, но в самия край гостите от Струмица успяха да изравнят и да триумфират при дузпите. Бронзовите медали останаха за „Левски”, който победи домакина „Калабак” с 6:2. Битката за 5-6-о място спечелиха момчетата от „Беласица“ /Струмица/ след успех с 4:1 срещу „Мечетата“.

Най-добър футболист на турнира стана Любомир Каракашев /Беласица Пч/, голмайсторския приз грабна със 7 попадения Самуел Велчев /Левски/. Съотборниците от „Академия Пандев“ Александър Трайков и Андрей Тимов бяха обявени съответно за най-добър вратар и най-добър халф.

След края на турнира се състояха два демонстративни мача. Ветераните от Герена победиха с 3:1 самуиловските, а актуалният мъжки тим на „Калабак“ и формация от сини привърженици от Югозапада завършиха 2:2.

На спортния празник присъстваха градоначалниците на Петрич Димитър Бръчков и на Струмица Костадин Яневски, кметът на Самуилово Кирил Стоянов, председателят на НКП на „Левски“ Степан Хиндлиян, стотици фенове и родители на малките таланти.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


 

 

 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *