Сериозна връзка – как да познаете дали той е готов

Може ли той да създаде семейство, ако все още крие заплатата от приятелката си? Този въпрос си задават много жени, които са достигнали етап, в който не са сигурни дали наистина разчитат на човека до тях и се чудят къде се виждат заедно за в бъдеще. Всъщност, няма ясен отговор на това кога един мъж е готов да предприеме нова стъпка във връзката, защото това зависи от много фактори, пише tialoto.bg.

В много случаи жените имат силна интуиция и винаги познават, когато той изпитва чувства към тях и иска нещо по-различно. Но съществуват и много тежки моменти, в които те се съмняват в неговата преданост и не знаят дали той желае да запази свободата си или да има пълна къща с деца и любяща съпруга.

1. Когато жената е приоритет номер едно

Едно от нещата, по които може да познаете, че мъжът, с който излизате е сериозен, е да проверите дали сте сред приоритетите му. Ако работата или любимият спорт, например, ви изместват и той отлага или съобразява срещите си спрямо тях, то в момента просто се нуждае от приятна компания, но връзката не му е най-важна.

Но когато приятелят ви е готов да излезе от работа, за да дойде и поправи спуканата гума на колата ви или да ви закара някъде, когато ненадейно го помолите, със сигурност вие сте най-важното, с което иска да ангажира вниманието си в момента.

2. Когато ви подкрепя безрезервно

Нормално е той да откликва на вашите молби, да ви помага с покупките или да прави неща, с които да се чувствате по-комфортно. Друг е въпросът, когато жената има лични проблеми и ѝ трябва чисто морална подкрепа.

Когато имате някаква сериозна драма, по отношението му ще познаете готов ли е той за сериозна връзка. Ако е неотлъчно до вас и държи ръката ви, знайте, че сте попаднали на страхотен човек, който не е безразличен за проблемите на другите и би бил добър съпруг.

3. Когато имате един бюджет

Винаги когато се заговори за пари, някои хора стават резервирани. Ала за да бъде една връзка по-стабилна, двойката трябва да разполага с общ бюджет. Това означава както мъжът, така и жената, да са наясно какво е месечното възнаграждение на другия и да имат общи разходи.

Ако мъжът споделя с вас за приходите си и заедно решавате за по-сериозни покупки, той е готов да инвестира във вашето общо бъдеще.

4. Когато съобразява плановете си с вас

Много мило е приятелят ви да ви звънне, за да разбере дали имате нещо против да отиде на волейбол вместо да се видите по-рано вечерта. Когато той иска да планува нещо в своя график и се съобразява с вашите предпочитания, той има сериозни планове за вашата връзка. Така например може да ви заведе на море заедно с неговите приятели или да ви попита кога и къде искате да си почивате, защото иска да отидете някъде заедно.

5. Когато познава семейството и приятелите ви

Дали един мъж е готов за сериозна връзка може да познаете и по комуникацията му с вашите приятели и близки. На първо място, ако все още не е поискал да го запознаете с родителите си или обратното – вие да отидете на гости на неговите, то едва ли сте стигнали етапа за съвместно съжителство и по-грандиозни планове.

Ако приятелят ви държи да ви води на събирания с неговата компания и не ви крие, то не се съмнявайте, че иска да е по-дълго с вас и вие не сте само поредната му бройка. От друга страна, когато той няма нищо против да общува с вашите и дори настоява да излизате на вечери, то със сигурност това ще продължи и занапред.

Каквото и да правите, опитвайте се да прекарвате повече време заедно с него. След като се видите, пробвайте да оставите мобилния настрани и да правите нещо любимо и на двамата. Радвайте се на времето, което той ви е отделил, пътувайте и се забавлявайте!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *