Синовете и снахите изненадаха с прекрасно тържество М. Пърличкова от Горно Спанчево за 70-г. юбилей

Незабравим 70-годишен юбилей отпразнува Мария Пърличкова от санданското село Горно Спанчево. Синовете й Илия и Веско и снахите Богалена и Ели, които живеят в София, бяха организирали тържество изненада в заведение в петричкото село Чучулигово. Внуците Мартин, Мария и Николай също се включиха в приготовленията, за да изненадат любимата си баба. От Перник пък пристигнаха племенниците на баба Мария – Димитър и Катя Пърличкови, които облякоха традиционни български носии и събраха овациите на гостите.
Пенсионерката Мария Пърличкова е работила в РПК-то, в пощата и централата в селото.
Празненството стартира с кратка реч, произнесена от рожденичката, която благодари на всички гости, уважили празника й. На емоционалното тържество баба Мария не пропусна да сложи един стол в повече в чест на покойния й съпруг, което развълнува всички гости, и не един и двама пророниха сълзи.
Роклята на рожденичката бе шита в София специално за празника й, а прекрасните й деца се бяха погрижили в полунощ заря да озари небето.
Сред гостите бе и кметицата на селото Мария Гелишева, която подари модерна нощна лампа на рожденичката. През цялата вечер се вдигаха шумни наздравици и се виха кръшни хора.
ИВА ИВАНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *