„Славия“ тества младок от „Марек“ срещу родния му клуб на „Бончук“

Решителен тест предстои за 18-годишния нападател на „Марек“ Любомир Костов, който кара пробен период в „Славия“. Окончателно решение треньорът на белите Златомир Загорчич най-вероятно ще вземе в събота, след спаринга на „Бончук“, в който играчът ще излезе срещу родния си клуб.

„Младото момче от „Марек“ засега се представя добре и искам да продължи да тренира с нас“, заяви Заги след контролата с „Локомотив“ /Пд/ при закрити врати в Симитли, която подопечните му спечелиха с 1:0.

Гола за третата поредна победа на славистите в предсезонната подготовка вкара в 26-та мин. Иван Минчев с шут извън наказателното поле с левачката. Под рамката цял мач записа Светослав Вуцов, а гръцкият страж Танасис Тимпирис беше отпратен, след като не впечатли по време на краткия тридневен престой в тима на лагера в Банско. „Решихме с треньора на вратарите Радостин Станев да не го задържаме. Той е на 19 г., но не е това, което очаквахме“, поясни Загорчич.

Проверката с марекчани е последна за подопечните му преди завръщането в София. До старта на първенството отборът ще се готви на своя стадион „Александър Шаламанов“. Представянето на обновения състав пред феновете е планирано за 13 юли, когато на „Овча купел“ гостува втородивизионният „Спортист“.

ТОНИ КИРИЛОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *