Сладкарница „Ганаш“ предлага уникални десерти от натурални продукти

Сладкарница „Ганаш“ в Благоевград се превърна в любимо място на благоевградчани, причината не е в локацията, а в уникалните сладкарски изделия, които твори майстор-сладкар Борислава Прокопиева.
Тук се предлагат бутикови десерти по класически и авторски рецепти. За да се създадат тези произведения на кулинарното изкуство, пленяващи сетивата, е необходимо да се вложат висококачествени натурални продукти, а „компромиси в качеството при нас не се правят“, категорична е майстор Борислава.
В десертите им не може да откриете продукти, съдържащи ГМО, хидрогенирани мазнини и изкуствени подсладители. Сладкарите са помислили за всички. За тези със специален режим на хранене са създали рецепти без захар и глутен, подходящи за вегани и диабетици. Ще намерите и нисковъглехидратни торти, подходящи за кето режим на хранене.
Връзката с клиента е още едно от важните неща за „Ганаш“. Сладкарницата работи и по индивидуални поръчки, като се стреми всеки да получи своя уникална торта с атрактивна визия и вкус.
В натоварения си график сладкарите отделят време и за най-малките. Всеки уикенд се провеждат детски работилници, в които малчуганите се потапят в дебрите на сладкарското изкуство. Всеки път те научават нови техники както в производството, така и в декорацията на сладкарските изделия. Тук се организират партита за рождени дни и други детски празници.
През лятото на 2019 г. „Ганаш“ взе активно участие в ролята на ментор на Дамян Грънчарски, победител в конкурса, организиран от БХРА – „Най-добър млад сладкар“ на България. „За нас е чест да подкрепяме млади таланти в областта на сладкарството“, споделят екипът сладкари.
В салона на сладкарницата може да се насладите на чаша ароматно кафе или чай, френски макарони, топящи се в устата маслени бисквити или парче вкусна торта.
Сладкарница „Ганаш“ се намира в центъра на Благоевград, ъгъла на ул. „Братя Китанови“ и пл. „Македония“.
За контакти:
0889/166969.

loading...






Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *