Следете тези знаци и разберете какъв е той в леглото

Вече има начин да разберете какъв е той в леглото, независимо за какъв се представя.

Стилът му на обличане, неговите особености, апетит и език на тялото са знаци, които разкриват сексуалните му наклонности и това какво да очаквате от него без дрехи. Някои твърдят, че най-добрителюбовници са лакомници. Те се радват на всички удоволствия, които предлага живота, включително храната.

В повечето случаи добрият апетит е знак за изразено либидо.

От друга страна обърнете внимание и на начина, по който говори. Липсата на ентусиазъм в разговора предвещава скука в леглото.

Важен показател е и мястото, което е избрал в ресторанта. Ако сяда, така че да вижда само вас, а не останалите гости на заведението, ще се насладите на преживяванията с него под завивките.

Колкото повече иска да се концентрира върху вас, толкова по-голямо внимание ще ви обърне и когато сте в леглото.

Начинът, по който ви държи за ръка също издава сексуалния му темперамент. Преплитането на пръсти е знак, че обича еротиката, а докосването на всяка част на ръката ви показва, че иска да е свързан с вас не само физически, но и емоционално. Мъжът, който едвам ви докосва с върховете на пръстите си не е особено заинтересуван, а ако ви хване за ръка по класическия начин, не очаквайте изненади от него.

Как ви целува също е много важно. Ако обхване лицето ви с двете си ръце, докато се целува, знайте, че е романтична душа и е много страстен любовник, но очаква да му отвърнете по същия начин.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *