След като прочетете това, никога повече няма да носите едновременно златни и сребърни украшения

Дори и хората, които не са запознати с биоенергетиката, знаят, че съчетаването на злато със сребро е много лошо. Златото и среброто са ярък пример за това как два абсолютно различни енергийни потока се потискат един друг.

За да разберете защо обкръжаващата енергия е толкова важна за хората, трябва да знаете какво е биополе. Всеки човек си има невидим енергиен щит, който може да бъде усилен и отслабен. Съчетанието на злато и сребро може да накара този щит да спре да изпълнява защитната си функция. Поради тази причина контактът между тези два метала е изключително опасен!

Среброто разрушава златото

Златото е мек метал. По своите физически свойства той е пълна противоположност на среброто. Най-очевидната опасност от едновременното носене на злато и сребро е бързото изтриване на златото. Ако около врата си носите две различни синджирчета, среброто буквално ще изтрие златното, защото е по-силно.

Въпреки красотата си, златото е мек и еластичен метал, който може да си взаимодейства само с човешката кожа. Ако толкова много ви се иска да носите украшения от различни метали, по-добре направете така, че те да нямат съприкосновение по между си.

Златните накити имат динамична енергийна структура, а сребърните – спокойна. Този сблъсък на противоположности може да направи така, че положителните свойства на металите да се превърнат в отрицателни или да се неутрализират.

Носейки едновременно злато и сребро, може да станете раздразнителна. Подобно съчетание е опасно, защото може да ви накара да се скарате с близките си и да попаднете в конфликтна ситуация на улицата, на работа или в градския транспорт. Дори и да не усещате, то оказва негативно влияние и на нервната система.

Отблъсква хората от вас

Дисонансът между златото и среброто се усеща и от околните. Близките, приятелите и колегите ви ще се чувстват до вас като на тръни. За да не се случват подобни неща, винаги разделяйте двата метала.

Съчетавайки златото и среброто, пороците и слабостите ви ще започнат да се проявяват по-силно. Може да станете по-егоистична, лицемерна и ревнива. И това ще бъде забелязано най-добре от онези, които ви познават от дълги години. Запознанствата ви с нови хора също ще се усложни.

Прави ви уязвима към негативните неща

Известно е, че златото може да ви покаже дали сте станала жертва на лоши очи, или на някакво друго проклятие. Такива неща могат да бъдат „излекувани“ само от среброто.

На пръв поглед изглежда, че няма нищо, което да може да устои на комбинацията от тези два метала, но когато ги носите заедно, създавате пукнатина в защитата си.

Ако до вас се окаже силен енергиен вампир, с голяма вероятност бихте се превърнала в негова жертва. Същото важи и за престоя в компанията на лице, което желае да ви навреди. Можете да се заразите с отрицателния енергиен поток. Това може да се отрази на мислите, работата и желанията ви.

Смесването на злато и сребро отслабва имунитета  

Съчетаването на злато и сребро може да изиграе ролята на катализатор в развитието на някоя болест. Ако си сложите едновременно златни и сребърни украшения, рискът да се разболеете се увеличава многократно. Обикновено среброто повишава имунитета, но златото го кара да работи по друг начин.

Старайте се да не носите едновременно бижута от двата метала в периоди, в които рискът от вирусни заболявания е по-висок – през пролетта и есента. Освен това, много от хората, които носят злато и сребро едновременно, се оплакват  от неразположение и слабост. Симбиозата на двете противоположни енергийни сили води до загуба на физическа и емоционална издръжливост.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *