След лавината от наказания за скандалния мач в Сапарева баня „Марек“ съвсем окуця, петричани съзряха съдийска конспирация

След лавината от наказания за скандалния мач с „Германея“ в Сапарева баня преди седмица , футбол съвсем окуця за предстоящата визита на „Бончук“ на високолетящия „Беласица“. Николай Николов страда от контузия, здравословни проблеми отново вадят от групата Еньо Кръстовчев. През лазарета се изредиха Николай Маринов, Даниел Георгиев и Кристиян Здравков, но вероятно ще попаднат в тимовия лист въпреки нарушената кондиция. Както е известно, двубоя с комитите пропуска триото със спрени състезателни права Димитър Владимиров, Даниел Димитров и капитанът Росен Йорданов, което налага качването в мъжкия състав на половин дузина юноши от старшата възраст. Доколко младоците ще бъдат полезни обаче, е друг въпрос, тъй като 48 часа преди сблъсъка с петричани, т.е. днес, им предстои важно гостуване в столицата на борещия се за оцеляването си в зона София отбор на ДИТ.

От лагера на съботния противник долетяха вопли за съдийска тенденция срещу тима на Николай Димитров-Джаич, който от началото на пролетния дял от шампионата в Трета лига не е допуснал нито една загуба /2 победи и 3 равенства/. Домакинският хикс в последния кръг преди паузата със слабака „Свобода“, до който се стигна след куп пропуски пред гола на неговите подопечни и дузпа в последните минути в полза на пещерци, едва не доведе до нервна криза наставника на „Бела“, който си го изкара на реферите и дисципът на зоналната футболна централа го въдвори на трибуните за вчерашния регионален финал срещу „ЦСКА 1948“ в турнира за купата на АФЛ.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *