След слуховете за раздяла: Дани Петканов с трогателно пожелание за рождения ден на половинката си Алекс

Слуховете за раздяла и напрегнатите взаимоотношения между Алекс и Дани Петканови вече са в миналото. Алекс празнува своя рожден ден, а половинката й Дани написа трогателно пожелание в мрежата, с което несъмнено докосна сърцето й:

„Два различни светогледа, две различни души. С малко компромиси ни чакат нови висини. Честит рожден ден, Александра! Обичам те много!“ – написа Лудия репортер, а неговата любима му отговори в коментар с думите: „Обичам теее!“.

Родената в Благоевград инфлуенсърка и модел получи куп поздравления и подаръци за личния си празник, които цял ден не спря да споделя с последователите си в Инстаграм. Своя специален ден тя посрещна насред снега, отпивайки чаша шампанско „Моет” и облечена в удобен спортен екип. 

Красавицата не пропусна да отбележи деня с няколко радостни снимки в Инстаграм, като публикува кадри на фона на красив снежен пейзаж. Тя е облечена в оранжев спортен екип, който обаче съвсем не я предпазва от студа. Напротив – Алекс показва гордо стегнат корем по спортен сутиен, който е комбинирала с клин и зимна шапка.

Отношенията в една от най-популярните двойки у нас в момента са повече от перфектни и явно тежкият период, пред който преминаха, е подействал сплотяващо на младото семейство. Само преди няколко дни Александра сподели в профила си и мил момент от снимачната площадка, който определи като „един от най-запомнящите се в живота й“. 

„Вчера моите момчета ме изненадаха на снимачната площадка. Това беше един от най-милите и запомнящи се моменти в живота ми! Още ми е пред очите как Габриел носи букет, който е голям почти колкото него, и повтаря „на мама“! След този момент 14-часовият снимачен ден навън на студа ми се стори не чак толкова уморителен и тежък, колкото беше!“ – написа Петканова. 

loading...



Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *