Случайна снимка свидетелства: Цв. Цветанов стартира в Добринище политическата си кариера с предизборна среща на НДСВ

Зам. председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов е стартирал политическата си кариера на предизборна среща в Добринище. За това свидетелства снимка, направена през месец май 2005 година, на която попадна репортер на „Струма“.
Срещата, провела се в жп ресторанта в Добринище, е била част от предизборната кампания на НДСВ за Народно събрание, като Цветанов е четвърти в царската листа, а Бойко Борисов – неин водач. Участници в проявата си спомнят и първите думи на Цв. Цветанов пред избирателите: „Работил съм в системата на МВР, женен съм, имам две прекрасни дъщери“ /б.р. по-късно се ражда и трета/.
Заедно с Цветан Цветанов на кадъра се виждат и други интересни фигури от тогавашните политици в Пиринско. Вдясно от него е бившата депутатка и зам. председател на НДСВ Марина Дикова, сега адвокат, а вляво седи друг царски активист от Благоевград – Николай Мавродиев, бивш шеф на Областната инспекция по труда. До Мавродиев е Илия Трунгов, който няколко години по-късно се пробва като кандидат-кмет на Благоевград от партията на Яне Янев – РЗС. Впрочем за първия стол на Благоевград се е борил и самият Николай Мавродиев, но той участва в частичните избори за градоначалник през 2002 г., когато тогавашният кмет Костадин Паскалев оваканти поста, за да стане вицепремиер и регионален министър в кабинета на Симеон Сакскобургготски.
На предния план на снимката вляво е известният благоевградски ортопед д-р Красимир Спасов. До него е Биляна Коцакова, съпруга на бившия шеф на БОП Мирослав Писов, а вдясно от нея е бившият шеф на Регионалния център по здравеопазване д-р Анатоли Тачов.
ВАЛЕНТИН ГЕОРГИЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *