Собственикът на „Арон груп“ се разделя с луксозната си вила в с. Стоб! Съдебен изпълнител я обяви за продан

Частен съдия-изпълнител обяви за продан луксозна вила на собственика на „Арон груп“ Костадин Генчев. 187 000 лв. е началната цена за имота, който се намира в кочериновското с. Стоб.

Първият етаж на сградата е 132 кв.м. Там са разположени спалня, луксозна баня с джакузи, дневна, гараж, складово помещение, столова и кухненски бокс. Вътрешно стълбище води за втория етаж, където са позиционирани три спални, баня и дрешник. Вилата се продава с двора от половин декар. Цялата площ на парцела е 740 кв.м.

Собствеността на Костадин Генчев в с. Стоб е обявена за продан от частен съдебен изпълнител Милена Джоргова от Дупница за непогасен банков кредит.

Жители на село Стоб разказаха, че преди време Генчев продал вилата на Борислав Христов-Боци от Благоевград, но след известно време си я върнал отново, като възстановил на Христов парите, дадени за имота.

„Арон груп” е специализирана в производство на  мебели за обзавеждане на офиси и жилища.

Това не е първата продажба на имота на фирмата. През 2016 г. софийски съдия-изпълнител обявява за продан централния склад на веригата в софийското село Яна и на магазина й в столичния квартал „Люлин”.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *