Софи Маринова си взе всичко от Гринго след развода

Певицата не остави и стотинка на бившия си мъж, с когото успя да изкара едва три месеца, преди да го напусне, съобщава „България днес“.

Изпълнителката взела всички подаръци, които е правила на мачото, както и сватбените дарове. Дори малките животни дарени от кумовете Павел и Преслава — теленце, агънце и яренце, били взети от певицата и оставени в дома ѝ в Етрополе.

След развода Софи настояла животните да останат при нея, тъй като се привързала към тях. Още от самото начало Гринго искал да ги заколят, но изпълнителката била твърдо против и с часове го разубеждавала. Към днешна дата тя вече няма да се тревожи дали ще станат на кебап.

Софи настояла още Гринго да ѝ върне всички скъпи подаръци. Мачото се изнесъл от жилището им в София и къщата в Етрополе и се върнал в бащиния си дом в Айтос.

По време на цялата им връзка Софи го издържаше като дори му даваше джобни пари, които той профукваше. Бившият затворник успя да задържи само колата си — мерцедес за 150 бона.

За автомобила двойката се скарала в съда, тъй като Гринго дълги години събирал пари за скъпото возило. И в крайна сметка Софи била тази, която ударила едно солидно рамо, за да може мъжът ѝ да си я вземе.

Но тъй като колата е на името на мачото той успял да я задържи.

След развода Гринго никъде не се показва и се е скрил в дома си в Айтос докато всичко отмине. Както е известно той и Софка се разведоха след три месеца брак.

Твърди се, че причина за това е лютият характер на айтозлията. Той системно тормозел Маринова, а преди няколко седмици един от скандалите им прераснал в побой, при който певицата завършила със счупена ръка.

Ден след това Маринова подала молба за развод в съда в Етрополе. „Да, разведени сме“, бил краткият коментар на певицата по темата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *