Според зодията: Какво ви плаши най-много в бъдещето?

Всеки човек, малко или много, има опасения, свързани с неясното бъдеще. Дори и най-позитивно мислещите хора понякога са налегнати от тежки мисли, дали пък няма нещо лошо и непредвидено да им се случи, на тях, на близките им, на държавата, в която живеят, на света като цяло. Притесненията за бъдещето карат някои хора да се мятат неспокойно по цели нощи. До голяма степен видът на безпокойство, зависи и от зодиакалния знак на човек.

Вижте какво ви плаши най-много в бъдещето, базирано на вашата зодия:

Овен

Живеете в страх, че ще преминете през живота без да намерите човек, когото можете да наречете своя идеална половинка. Притеснявате се, че няма да изживеете тази голяма любов, за която се говори във филмите и книгите. Намирали сте я частично, на малки парчета, но до този момент не сте успявали да подредите целия пъзел. Вече се чудите съществува ли изобщо тази истинска любов, която никога не умира или всяка една любов избледнява с времето?

Телец

Плаши ви най-много смъртта. Притеснявате се да не умрете, ей така преждевременно и изненадващо. Разбирате, че никой не знае точната дата, на която ще си тръгне от този свят, но определено ви се въртят неприятните мисли, че може изведнъж да престанете да съществувате и да оставите зад гърба си съкрушените си близки. Често фокусирате мисълта си върху факта, че и ние хората сме със срок на годност.

Близнаци

Страхувате се толкова много от неизвестното, че не искате да чуете нищо друго различно от това, което се случва в момента. Предпочитате да живеете за мига и никога не мислите за бъдещето, което тайно ви плаши и ви държи нащрек. Затова обикновено не си правите дългосрочни планове, избягвате да мечтаете и рядко давате обещания… Хората ви учат да очаквате неочакваното, но за вас това е супер неприятно!

Рак

Това, което най-много ви плаши в бъдещето, е да знаете, че нищо не е постоянно. Знаете, че щастието ви не може да трае вечно. Знаете, че близките ви няма цял живот да са до вас. Наясно сте, че приятелите ви в крайна сметка ще се отдалечат и т. н. Колкото и да ви се иска да можехте да предвидите бъдещето и да го задържите здраво в ръцете си, знаете, че то ще продължава да се изплъзва между пръстите ви.

Лъв

Имате болезнен страх от това да не би да останете сами. Нищо не ви сразява по-дълбоко, от идеята за бъдеще, в което сте съвсем сами в този голям студен свят. Ето защо отчаяно се обграждате с близките си хора или се вкопчвате в роднините, половинката или децата си. Страх ви е да не би да ги надживеете всичките. Разберете, че да бъдеш самотен и да бъдеш сам са две различни неща!

Дева

Притеснявате се за бъдеще, в което няма да можете да задоволите основните си нужди. Финансовите притеснения, неочакваните сметки, изпадането в дългове, възможността да останете без ток и храна, понякога ви носят нощни кошмари. Страх ви е да не дойде момент, в който да се нуждаете от някакви неща, но да сте толкова изтощени, че да не можете да се справите сами.

Везни

Страх ви е от старостта, от тежка болест, от инвалидност… Фактът, че може собственото ви тяло да бъде това, което в крайна сметка да ви предаде най-много. Повече от всеки приятел, любовник или член на семейството. Това, от което се страхувате за бъдещето е, че тялото ви в крайна сметка ще се обърне срещу духа ви.

Скорпион

За разлика от Везните, вие не се страхувате от това, че тялото ви може да ви предаде, а по-скоро се ужасявате да не би да изгубите ума си. Загубата на паметта, опасността от деменция, болестите на психиката ви плашат много повече. За вас няма нищо по-стресиращо от идеята, че някой ден може да не сте всичко онова, което сте били някога и че част от ума ви може да липсва.

Стрелец

За разлика от Скорпиона, вие не се страхувате да не загубите паметта си, а по-скоро се плашите от идеята, че може да настъпи момент, в който да имате единствено спомени. Момент, в който ще осъзнавате, че всичко най-хубаво е останало зад гърба ви. Точката, в която ще се чудите защо изобщо още сте живи. Страхувате се, че може да живеете скучен живот, без никакви очаквания, без вълнения, без хоризонти…

Козирог

Страхувате се, че светът ще се разпадне и вие ще доживеете, за да го видите. Мисълта за глобален хаос, за войни, за национално, религиозно и етническо напрежение, за всеобща омраза ви ужасява. Плашите се, че щастливият край е само в холивудските филми. Струва ви се, че хората оглупяват, че стават по-отчуждени и по-лоши. Струва ви се, че живеем във все по-несправедлив свят, в който светлината в тунела постепенно отслабва.

Водолей

По причини, които все още не можете да разберете, дълбоко във вас се крие болезнен страх, че природно бедствие ще помете света, който познаваме. Изпитвате ужас да не станете свидетели на края на тази планета. Астероид. Цунами. Изригване на вулкан. Някаква друга катастрофа, която ще причини безпрецедентни страдания, смърт и разрушения, унищожавайки всички наши технологии, изкуство, култура, надежди и мечти.

Риби

Мразите бъдещето. Миналото е част от записаната история. Настоящето е лесно да се види. Но бъдещето? Нямате представа. Това е все едно да вървите със завързани очи във виелица. Страх ви е да не стъпите в някоя пропаст по пътя си и да пропаднете дълбоко, разочаровайки всички свои близки хора. Всъщност ви е страх от самите вас, от тази мрачна непредсказуемост, която характерът ви крие.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *