Според зодията: Коя черта ни пречи да сме щастливи?

Според астролозите всяка зодия си има недостатък, който пречи за по-голямо щастие. Но пък можем да работим върху тях и от недостатък да се превърнат в предимство. Вижте чертите, които ни пречат.

Овен – Нетърпение

Представителите на зодия Овен са едни от най-общителните в зодиака и лесно градят нови познанства. Винаги имат грандиозни планове и без страх от неуспехи искат да вземат всичко от живота. Лошото е, че искат всичко това да се случи веднага. Сякаш не са наясно, че почти винаги за реализирането на някаква цел се изискват знания, а и време. А при тях, ако не стане бързо, започват да стават раздразнителни.

Съвет: Ако искате да сте щастливи, да се насладите на всеки миг, трябва да се научите на търпение към себе си и хората наоколо.

Телец – Упоритост

Родените под знака на Телец обикновено са дружелюбни, нежни, грижовни. Умеят да създават топлина и уют в отношенията. Въпреки това, най-близките им хора и самите те знаят, че това невинаги е така. За лошото настроение на представителите на този знак на зодиака се разказват легенди. И най-често това се случва заради нещо банално – тяхната упоритост. Те имат план как да се случва всичко и задължително по техния начин. Съвети отстрани не приемат, независимо дали са аргументирани. Освен това Телецът ще донесе вода от 10 кладенеца, за да докаже своята гледна точка.

Съвет: Бъдете отворени към мнението на другите, защото в него може да има истина.

Близнаци – Двойственост

Близнаците напълно оправдават името на своя зодиакален знак. Понякога изглежда, че в тях се сблъскват две противоположни личности. В един момент могат да бъдат забавни и общителни, а минути по-късно да са тъжни и вглъбени в себе си. Тази двойственост в природата им пречи да вземат решения, да постигат целите си и просто да живеят щастливо.

Съветът тук може да бъде един: Представете си как ще живеете и колко радост ще донесете на другите, ако в голяма част от времето сте в приятно настроение. Можете!

Рак – Уязвимост

Хората, родени под знака Рак, могат да се похвалят с такива характерни черти като чувствителност, искреност, щедрост. И затова са обичани и предизвикват възхищение. Самите те обаче невинаги се чувстват необходими на хората около тях и съответно щастливи. Всичко е свързано с прекалено голямата им емоционалност и уязвимост. И са способни да изпадат в летаргични състояния задълго.

Съвет: Бъдете по-независими и силни, научете се да не вземате всичко на сърце.

Лъв – Зависимост от мнението на другите

Лъвовете обичат да бъдат в центъра на вниманието, а най-важното за тях е да изпъкнат. Макар не всички родени под този знак да са арогантни и суетни. Но повечето страдат от това, което другите мислят за тях. Това ги тормози, но по правило не показват с нищо на външен вид тази зависимост. И рядко я коментират.

Съвет: Спрете да страдате за тези глупости. Повярвайте, повечето хора не си представят живота без вашата компания.

Дева – Обидчивост

Родените под знака Дева обикновено създават впечатление за спокойни и хармонични хора. И на външен вид техният темперамент изглежда дори студен. Но всъщност вътрешно бушуват и в душата им се блъскат размисли и страсти. Най-често те са изпълнени с обида заради някакво отношение към тях или нехаресване на дадена ситуация. И това определено им пречи да живеят тук и сега и, разбира се, да бъдат щастливи.

Съвет: Кажете всичко, което не ви харесва, веднага! Не дръжте нищо в себе си, бъдете свободни.

Везни – Подозрителност

Везните се отличават със способността си да помагат на другите, честни и отговорни са. Но когато предприемат действия, те често мислят твърде много, преди да направят нещо. Подозрителни са дали ще се получи добре, размишляват върху всяко решение как ще им се отрази. И по този начин създават в себе си много страхове.

Съвет: Не вземайте толкова сериозно живота, не се страхувайте да правите грешки.

Скорпион – Противоречивост

Скорпионите, в зависимост от обстоятелствата, могат да направят различно впечатление. Днес изглеждат общителни и добродушни, а утре дори няма да ви погледнат. А такава противоречива природа кара хората около тях трудно да си съставят мнение за тях. Трудно могат да се променят, но не е невъзможно.

Съвет: Опитайте се да не циклите върху успехите и неуспехите, кои са ви приятели и кои – не. Не забравяйте, че животът е много разнообразен и да бъдеш добър човек е по-приятно, отколкото да си лош.

Стрелец – Идеализъм

Стрелците често са определяни като най-щастливия знак в зодиака. Знаят как да оценят това, което имат, да се наслаждават на малки неща и да не се съсредоточават върху трудностите. Както обаче се казва, няма нищо съвършено. Често си създават идеалистична представа за света, който ги заобикаля, и когато се изправят пред сурова реалност, идват и разочарованията.

Съвет: Напомняйте си, че светът наистина е красив, но не може да бъде съвършен.

Козирог – Консерватизъм

Козирозите се отличават с търпение, издръжливост и целенасоченост. Може да изглежда, че с такива характерни черти те лесно и бързо могат да изградят желания от тях живот. Това обаче не е напълно вярно. Има една черта, която им пречи да се движат напред, към голямото щастие. И това е прекомерното желание за стабилност и консерватизъм.

Съвет: Не се страхувайте от новото. Понякога несигурността разкрива много нови хоризонти.

Водолей – Мечтатели

Водолеите са най-комуникативната зодия сред останалите. Те винаги имат много приятели и познати и не остават сами в живота. За да се чувстваш напълно щастлив, обаче, си заслужава да се приземиш на земята, а не да се движиш в облаците сред илюзии. Важно е също така за Водолеите да осъзнаят, че животът им може да зависи от тях, а не от други хора и обстоятелства.

Съвет: Действайте повече, не фантазирайте. Искате ли да получите нещо? Помислете за план и преминете към осъществяването му днес, а не утре или по-късно.

Риби – Непостоянство

Рибите обикновено са добри психолози. Но за други хора, не за себе си. В своите мисли и чувства представителите на този знак често са много трудни за разбиране, ако не и невъзможни. Ситуацията се усложнява от факта, че Рибите понякога не знаят от какво имат нужда. Днес може да бъде едно, а утре съвсем друго. Това непостоянство им пречи да се чувстват щастливи.

Съвет: Опитайте се да не се безпокоите напразно. И мислете положително за себе си, захвърлете съжаленията.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *