Според мъжете: Какво да знаят жените за секса?

„Мъжете са от Марс, жените – от Венера“. Въпреки че е писана преди толкова много години, книгата на Джон Грей остава актуална и днес. В нея той обяснява как двата пола „говорят“ на различни езици и затова отношенията им невинаги са гладки. А стане ли дума за секс, полюсите се разминават още повече.

Обикновено мисленето на жените е по-сложно. Те ще обсъждат с приятелки с часове дали да спят на първа среща или се обвиняват, че не са се държали подобаващо в леглото. Освен това си падат по романтиката и неведнъж остават разочаровани от действията на мъжа по време на секс. Представителите на силния пол нямат чак такива притеснения. Те се наслаждават на момента и не им пука за утрешния ден.

Жените имат точен план за протичането на идеалната среща, но какво се крие в главата на мъжа, който иска да я заведе на вечеря и спи с нея?

Ето няколко неща, които трябва да знаят жените за секса, според мъжете:

Наслада от секса

Мъжете изпитват наслада от по-грубия и необуздан секс, докато романтиката и обикновените пози остават на заден план. Те държат всичко да е под контрола им. Много жени искат да доминират по време на акта, но не знаят, че това е грешка, защото ще изпитат по-голямо удоволствие, ако се оставят в ръцете на половинката. Ето защо е хубаво от време на време да се оставят на животинския порив на мъжа.

Не само пенисът е ерогенна зона

Понякога мъжете искат жените да стимулират и други ерогенни зони освен пениса. Те обожават оралната любов, но много пъти либидото им се повишава значително, ако ги погалят или целунат по шията, гърдите и други части на тялото. Не всички жени знаят, че нежното стискане кожата на тестисите също е много приятно за представителите на силния пол. Също така, някои обичат гъделичкането по зоната между ануса и скротума.

Повече похвали и искреност

Мъжете може и да не обичат да им говорите колко са добри в леглото по време на секс, но преди и след това предпочитат да ги похвалите или кажете искрено как са се справили. Това ги стимулира за нови изживявания. Дори и да изглеждат доста самовлюбени, те също като жените се притесняват дали не са напълнели, харесват ли косата им или големината на пениса.

Фантазиране

Мъжете фантазират много повече в сравнение с жените. Въпреки това, дамите като че ли споделят какво има във въображението им, докато половинките им се притесняват.

Според много социолози, мъжете искат жените да разгадават техните фантазии и да ги приемат. Те си падат по ролевите игри, но за да не ги сметнат за прекалено ексцентрични, не си го признават.

Мръсни приказки

Както стана ясно, мъжете не харесват толкова да ги хвалите колко добре се справят, а да чуват мръсни приказки по време на секс. Около 90% от тях не признават, че обожават жените да ги напътстват с най-различни думи и изрази, които повишават либидото им.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *