Старшията Ат. Джамбазки пред официален дебют за „Беласица“ след 1 г. безвремие

С „Балкан“ петричките фенове ще станат свидетели днес на официалния дебют на наставника Атанас Джамбазки начело на „Беласица“, след като 50-годишният специалист изтърпя 12-месечното си наказание и през седмицата получи право да води отбора от скамейката. Пълноценно двуседмичната пауза без мач използва левият бек Аспарух Шамкалов, за да се възстанови от травмата, която го извади твърде рано от сблъсъка в Симитли.

Проблемите на бяло-червените в защитен план остават предвид наказанията на двойката централни бранители Любомир Граминов и Валентин Костов заради червените картони в края на същия двубой със „Септември“. На тяхно място по всяка вероятност ще бъдат използвани съфамилниците Марин и Александър Георгиеви, опция в тази зона би могъл да бъде и опорният халф Симеон Бояджиев, често използван дълбоко в ариергарда при подобни обстоятелства.

„Бела“ не потегли добре, след като имаше възможност да спечели и двата си мача дотук, а в крайна сметка взе само 1 точка от „Оборище“ и „Септември“. Гостите от Ботевград са в подобна ситуация със същия актив, като сериозен минус се отчита отсъствието на играещия президент Иван Редовски, който е аут от терените за 1 г. На разположение на наставника Николай Христозов няма да бъде и наказаният Кристиян Бачев. Цената на билетите за мача на стадион „Цар Самуил“ е 3 лева.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *