Струмчанинът Н. Бодуров започва с орлетата, блъска до полуда във фитнеса

Прогоненият от ЦСКА железен защитник Николай Бодуров започва с орлетата. Това призна струмчанинът, но побърза да охлади ентусиазма на съгражданите си за окончателното му завръщане на стадион „Христо Ботев“.

„Тези дни най-вероятно ще се присъединя към отбора от родния си град, но само да  поддържам игрови ритъм. Нищо повече. Иначе често играем на малки вратички с Петър Златинов и други момчета. Стават дербита, по-добри от тези в елитната група. Сега, като съм без отбор, редовно блъскам във фитнеса, за да съм във форма”, коментира бранителят на сутрешно кафе.

Все още обаче не се вижда краят на безвремието му във футбола, макар че от официализирането на раздялата му с армейците мина вече седмица.

„Няма някаква промяна около мен. Тонове страници се изписаха как ме искат „Арда“, „Ботев“, от чужбина… Да, но не. Всичко е спряло до интереса, а конкретни оферти липсват. Не, замалко щях да излъжа. Търсиха ме, ама от националния отбор. Беше човек от щаба, не селекционерът Георги Дерменджиев, но по негова поръчка. Интересуваше се дали ще заиграя някъде наскоро. Вероятно питането е заради баражите за европейското първенство в края на март. Надявам се да подпиша в близко време с някой клуб”, каза още Бодуров, който в допълнение разсея съмненията около здравословното си състояние. „Здрав съм като бик. Начетох се на диагнози като тази, че имам двойна дискова херния. Имах херния, но малка и не ми пречи да играя. Проблемът беше един възпален нерв. Всичко вече е в миналото, както и ЦСКА, който обаче е част от моя живот”, увери 33-годишният футболист.

ТОНИ КИРИЛОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *