Топ теми

Съветничката Ана Георгиева напуска ОбС – Благоевград, става зам. директор на МВР болница (ОБНОВЕН)

Треньорът, асистент в ЮЗУ, Ал. Марков заема мястото й в местния парламент

Съветничката от групата на ГЕРБ в местния парламент на Благоевград Ана Георгиева напуска ОбС. В края на работния ден завчера тя е подала заявлението си и вчера то бе получено в деловодството на ОбС. Нова работа в столицата е причина за оттеглянето й от местния парламент, тя ще заеме поста на зам. директор на МВР болница.
Ана Георгиева е съпруга на шефа на НОИ – Благоевград Илиян Георгиев, който бе кандидат за депутат и още има шанс да влезе в парламента, ако се сбъднат прогнозите водачът на листата Росен Желязков да стане премиер. Тя е финансист с диплома от ЮЗУ „Н. Рилски“ и има квалификация по здравен мениджмънт от ВТУ „Св.св. Кирил и Методий“. Работила е като гл. счетоводител на МБАЛ – Благоевгра, гл. счетоводител на Областна дирекция „Земеделие“, финансов контрольор на Медицински институт на МВР, гл. счетоводител на Център за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания – Благоевград , вещо лице за съдебен район на Окръжен и Административен съд.
Ана Георгиева бе в състава на ОбС – Благоевград за първи път, в кандидатската листа на ГЕРБ за общински съветници бе с последен номер 42 и измести мнозина с преференции.
Вчера около обяд заявление в ОИК още не бе постъпило. Очаква се на редовната сесия идния петък мястото на Ана Георгиева да заеме Александър Марков, който бе трети в листата на ГЕРБ. Той е треньор и председател на гимнастическия клуб „Пирин Благоевград 2011“ и асистент в ЮЗУ „Н. Рилски“ – Благоевград.
ДИМИТРИНА АСЕНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *