ВСС преизбра съдия Иван Димитров за председател на Районен съд – Дупница

Съдия Иван Димитров е новият-стар председател на Районен съд – Дупница. Той ще продължи да заема своята позиция, след като получи втори мандат за административен ръководител. Дупнишкият магистрат бе избран от Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет с пълно единодушие.
 Членовете на СК на ВСС изразиха пълната си подкрепа за кандидатурата на съдия Димитров, като акцентираха на успешния му първи мандат. Те подчертаха, че са доволни от отличната му атестационна оценка, етични и професионални качества, както и начина на ръководене на институцията, похвалиха се от Районния съд в Дупница.
 „Сред основните приоритети в работата ми през новия мандат ще бъдат запазване на добрата работна атмосфера, която в момента съществува в съда, не само между съдиите, но и между съдиите и служителите, както и полагането на усилия за изпълнение на необходимите ремонтни дейности в Съдебната палата и най-вече да бъде достъпна за хора с увреждания“, коментира председателят на Районен съд – Дупница съдия Иван Димитров след преизбирането му. 
ДИМИТЪР ИКОНОМОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *