Съдия Екатерина Николова взе уроци по голф, стигна до Байкушевата мура по време на лятната си почивка в Пирин

Благоевградската съдийка Екатерина Николова започна лятната си почивка с уроци по голф. Тя бе забелязана на голф игрището край Разлог, където прилежно се обучаваше на аристократичния спорт.

„Тази година реших да се запиша на уроци по голф и да имам познанията да се наслаждавам и на този прекрасен спорт, който се практикува сред красива и зелена природа. Това ти дава възможност да дишаш чист въздух, да се наслаждаваш на природата и едновременно с това да тренираш концентрацията си. Изисква се обаче теоретична подготовка и техника, която придобиваш с практиката. Страната ни има чудесни условия за развитие на този спорт, което е перфектно”, сподели за  новото си занимание съдия Николова, която иначе разтоварва работното напрежение във фитнес залата.

Както обичайно, лятната й отпуска е в две части – едната е на планина със семейството, а другата – на море или екзотична дестинация. След Родопите и Рила това лято е ред на Пирин, обясни съдия Николова.

Една от първите й цели била Байкушевата мура до хижа „Бъндерица”. „Уникално дърво, като излязло от романите на Тери Пратчет, Джоан Роулинг или Ел Феъри! Едно творение – почти връстник на страната ни, което определено си заслужава да бъде видяно и осъзнато като истинска жива история и абсолютен природен феномен!!!”, не скри възхищението си съдията от мурата, която е на над 1300 г.  

БЕТИНА ГЕОРГИЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *