СЪСКАЩА НАПАСТ! Разглобиха кола заради змия, жена се пребори с два смока

„Опел Корса“ беше разглобен в автосервиз заради змия. Инцидентът станал в Батановци, съобщи директорът на пернишката пожарна комисар Емил Марков.

Собственикът на колата забелязал, че от една от решетките се подава змия. Влечугото влязло в автомобила на паркинг в близост до реката. Веднага позвънил на спешен номер 112 и на мястото пристигнали пожарникари.

„Змията ту се показвала, ту се скривала. Нямало е как да я хванат, затова се наложило да бъде разглобена колата в автосервиз“, обясни Марков.

Това не бил единственият инцидент в Батановци. В близост до реката в двора на къща жена убила два смока, твърдят местните.

Още на един сигнал за змия от началото на този месец е реагирала пернишката пожарна. Притеснени родители поискали помощ заради влечуго на детска площадка на улица „Стара планина“ в Перник. Пристигналите на място огнеборци започнали да търсят змията, но тя се скрила в тревата, която била неокосена.

„Нямало е как да я намерят. Наложило се е екипът да звъни на Общинския инспекторат да изпратят хора, които да окосят тревата“, каза още Марков.

Влечугото така и не било открито. Предполага се, че е избягало от силния шум на храсторезите.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *