С диамантен пръстен д-р К. Йорданов поиска ръката на любимата си Дани, на сакралната дата 11.11. честваха годежа си с колеги и приятели

Д-р Костадин Йорданов от благоевградската болница поиска ръката на своята любима Дани Кузманска с диамантен пръстен уникат. Двамата влюбени отбелязаха вълнуващия миг от живота си със стилно тържество на сакралната дата 11.11. Гости на специалното парти, което се състоя в благоевградско заведение, бяха най-близките им хора, приятели и медици от ортопедия на МБАЛ – Благоевград.

Любовта между д-р Йорданов и чаровната служителка в „Информационно звено“ на болницата пламва преди 3 години. Сега д-р Йорданов, който е специализант по ортопедия и травматология, се решил, предложил на Дани да стане негова съпруга и получи мечтания отговор „да“.

На партито двамата годеници блеснаха със стил и елегантност /на снимките/, а вълнуващите моменти запечатаха на камерите си. Празникът премина във веселие и наздравици в чест на бъдещото семейство, което беше отрупано с подаръци.

СЛАВА ИВАНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *