Носителката на титлата „Мис България” за 2009 г. – 36-годишната перничанка Антония Петрова-Батинкова, се поддаде на кулинарната истерия по време на карантината и започна всяка вечер да публикува апетитни снимки на менюто си. Завчера то беше „Телешки стек – black angus и най-уникалното ризото с манатарки по рецепта на Гордън Рамзи и upgraded от Батинков, естествено!”, както го описа миската, и за да издразни докрай последователите си в социалните мрежи уточни, че това би вечеряла всеки ден, до края на живота си.
Предишната вечер бяха спагети с миди , 24 часа по-рано гъши дроб. За да не отчая съвсем приятелите си, че семейството й има достатъчно възможност да купува само скъпи продукти и да прави с тях изкилифирчени рецепти, от време на време Антония публикува на страниците си в социалните мрежи и по-народни рецепти – като сандвичи с маслинов хляб, майонеза, свинско филе, ементал, каперси и селъри, че дори и вратни пържолки с картофки по селски, „с един милион подправки, по тайна Батинкова рецепта”.
След като успя за десетина дни да свали 11 кг от теглото си след раждането на синчето й Благовест миналата година, пернишката хубавелка видимо няма никакъв проблем с напълняването въпреки редовно приготвяните от съпруга й Ивайло вкусотии. Самата тя също доста често запрята готварската престилка и за Великден не само боядиса 60 яйца, но и ръчно измайстори домашни козунаци със сурови ядки и сушени плодов, сладко от вишни и смокини, и то ги направи в такова количество, че й се наложи после да прави от тях торти, за да не идат зян.