С тематична торта за 66-ия рожден ден благоевградските лекоатлети върнаха треньора Й. Янев в най-добрите му състезателни години, той ги почерпи с домашен кекс

Благоевградските лекоатлети върнаха своя треньор и президент на „Джордан“ /Бл/ Йордан Янев в най-добрите му състезателни години със специална изненада по случай неговия 66-и рожден ден. Преди финалистът на дълъг скок от Олимпиадата в Москва-80 да излезе за поредното си занимание, надеждите на водещия клуб в Пиринско „монтираха“ на пистата в Спортния интернат масичка с натурални сокове и огромна торта, украсена със снимка на някогашния национал по време на опит в сектора.

Трогнат от жеста, Й. Янев издуха пламъчетата от двете шестици, а после почерпи възпитаниците си и с домашен кекс, който сам бе направил за личния празник. Вечерта, след като прие хилядите пожелания по телефона и социалните мрежи, рожденикът не пропусна възможността за послание към поздравилите го, оформено в присъщия му бунтарско-рокаджийски стил.

„999 999 ми честитиха рождения ден. Благодаря на всички Ви! При такова многолюдие – правим партия и сваляме правителството, а, кво ша кажете? Айдееееееее, почваме ги“, написа в профила си Й. Янев, който не спира да произвежда държавни шампиони и медалисти повече от 25 г.

ИВАН ДЕЛЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *