С човек повече симитличани се дадоха и на „Хебър“ с познат резултат

„Септември“ /Сим/ се даде и на „Хебър“ с познатото от предния мач срещу „Балкан“ 0:2. До поражението отново се стигна в заключителната четвърт на двубоя, на домакините не помогна и бонусът изгонен вратар още в края на първото полувреме, когато реферът Павел Цеков прати под душа Петър Дебърлиев. Хората на Спас Стоименов повториха многобройните пропуски от срещата с ботевградчани и бяха наказани за неумението си пред гола с убийствената ефективност на съперниците две от две. Георги Недялков откри за гостите в 70-та мин., а победата узакони санданчанинът Руслан Иванов от дузпа в 75-та мин. Наказателният удар предреши крайния изход.

„Според мен Любомир Илиев игра с топката, но не ми се ще да се оправдавам за нашите си грешки. Въпреки всичко момчетата играха добре. Можехме да поведем и да бием, но дано да го направим в сряда срещу „Банско“, коментира наставникът на симитличани.

Различен бе прочитът на спорната ситуация и въобще за целия мач на старшията на пазарджиклии Танчо Калпаков. „Преди дузпата имаше още две-три положения в тяхното наказателно поле, които можеха да се отсъдят. Имам резерви към съдиите и по отношение на дисциплинарния контрол. Главният рефер позволи на домакините прекалено фриволни действия, в т.ч. брутални влизания с двата крака. Контузията на Пангев и наказанието на Дебърлиев вероятно ще наложи в рамката да ползваме юношата Спас Видев”, заяви предводителят на победителите.

„СЕПТЕМВРИ“: Узунов, Топузов, И. Иванов, М. Илиев, Л. Илиев /Хр. Петров/,  К. Николов, Домозетски /Костурков/, Ил. Христов, Вл. Гогов /Весков/, Лулейски.

ТОНИ КИРИЛОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *