Тайната сила на дните от седмицата

Понеделник. Казват, че е подвластен на Луната. Тя уравновесява жизнената сила, миналия опит и условията на живот. Виновна е за променливото ни настроение, разсеяността, които традиционно се проявяват именно в този ден. Жените, родени в понеделник, са добри домакини, чувствителни, мъжете пък са капризни, лениви, трудно приспособими. В първия ден от седмицата не започвайте нищо важно, казват астролозите. 
Вторник. Подвластен е на Марс. Планетата, която ни подтиква към действия, прави ни по-решителни, пробужда патриотичните чувства и щедростта. Родените в този ден се чувстват длъжни да защитават слабите. Те са смели, но трудно управляеми. Във вторник не стойте със скръстени ръце. По възможност избягвайте домашните спорове.

Сряда.
 Управлява я Меркурий, покровител на търговията, занаятите, новите знания. Родените в този ден са перфектните посредници. Денят е добър за пътувания, осъществяване на сделки, учене, нови запознанства. Не влизайте в конфликт с шефа – спорът ще ви струва скъпо.

Четвъртък
. Денят на Юпитер. Влиянието му ни прави по-разумни и възприемчиви. Родените в четвъртък привличат като магнит хората. Те са талантливи организатори и ръководители. За тях е важно общото благо. Денят е подходящ за общуване със силните на деня и за отстояване на благородни каузи. Не сключвайте сделки и не пътувайте.

Петък.
 Посветен е на Венера. Планетата на любовта. На родените в този ден може да се разчита. Те са спокойни и обикновено се отдават на изкуството. Това е най-добрият ден за запознанства, за сключване на брак, за отдих и съзерцание.

Събота.
 Подвластна е на Сатурн. Ден, в който се прави равносметка на изминалата седмица. Родените в събота са решителни и търпеливи. Следват неотклонно пътя си и винаги достигат начертаната цел. В събота не започвайте нищо ново. Не предприемайте и дълги пътувания.

Неделя.
 Денят на Слънцето. Казват, че родените в неделя са късметлии и щастливци, защото още с първата си глътка въздух са получили и заряд от слънчева енергия. Често доживяват до дълбока старост. Именно в неделя жизнените сили се проявяват най-силно, а начинанията имат голям шанс за успех.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *