Таксиметров шофьор съобщил за трагедията с Галя и Драгомир в Казанлък! Двата трупа били открити един върху друг

Убийство от ревност и последвало самоубийство ­ това е основната версия, по която работят в момента разследващите в Казанлък. В 6,18 часа тази сутрин таксиметров шофьор е подал сигнал на телефон 112 за два трупа на мъж и жена, които лежали в междублоковото пространство до блок 46 в казанлъшкия квартал „Васил Левски“, съобщава в. „24 часа“.

Малко по-­късно станало ясно, че загиналите са Галя Козарева, на около 46 г., и Драгомир Кирчев, който е 50- годишен. Двамата живеели на семейни начала от близо 18 години, но нямали брак. От връзката си имат 16-­годишно момиченце, което учи в художествената гимназия на Казанлък. Близки разказват, че Драго и Галя имали намерение да сключат граждански брак, но напоследък отношенията им охладняли. Те дори вече не живеели заедно. Драгомир се пенсионирал като полицай в казанлъшката полиция, но продължавал да дава дежурства в районното управление. Галя работела във ведомствения бюфет на казанлъшка фирма. За мъжа разказват, че бил добряк и спокоен човек, но изпитвал патологична ревност.

Най­-вероятно тази сутрин той я причакал пред входа на блока, където живеела Галя, и между тях възникнал скандал. Драгомир не издържал и застрелял жената със служебния си пистолет. След това застрелял и себе си. Двата трупа, които все още лежат на асфалта на улицата, били открити един върху друг. На местопроизшествието били открити шест гилзи. В момента огледът продължава. На място са окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов и директорът на обл. дирекция на МВР Николай Кирков.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *