Талант от школата скъса с орлетата да заиграе в „Хебър“

Талант от школата скъса с орлетата да заиграе в „Хебър“. След сезона под наем в Симитли нападателят Ивайло Михайлов отново влезе в списъка на ненужните в родния клуб, който поне реши да не му създава спънки занапред и контрактът беше прекратен по взаимно съгласие. Статутът на свободен агент освобождава пазарджиклии от финансови ангажименти към предишните му работодатели, докато играчът не навърши 23 г. На стадион „Георги Бенковски“ ще рита още един от продуктите на пиринската ДЮШ Александър Бастунов,  който също бе представен официално като ново попълнение в селекцията на втородивизионния тим.

Ивайло Михайлов

„Чувствам се много добре. Видях една хубава база. „Хебър“ е клуб с традиции, отборът е добър, има много млади момчета. Не беше трудно да се разберем с треньора Николай Митов, който ме покани в състава си. Решението го взех лесно, бях наясно къде идвам. Имах и други опции да продължа кариерата си, но реших това да е именно Пазарджик, защото тук мога да се развия най-добре. Целта ми в личен план е именно такава – да се изградя като футболист и да помогна на отбора в изпълнение на целите му“, коментира на първата тренировка десният бек от разложкото село Горно Драглище.

Подобно бе мнението и на Ив. Михайлов. „Чувствам се прекрасно в Пазарджик. Смятам, че тук има чудесни условия за футбол, особено за млади играчи като мен. С треньора Митов се разбрахме много бързо. Имах още две предложения, но не се колебах дълго. Мисля, че бързо ще се сработим с останалите“, заяви таранът, чийто брат Кристиян мина през „Хебър“ преди 2 г., преди двамата да се съберат през отминалата кампания в Симитли.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *