Тежка нощ за спешните екипи в Благоевград

По „подобаващ”, или традиционен начин Благоевград-с „битки” между близки и непознати, отбеляза нощта на 3 март-Освобождението на България от турско робство, пише БГНЕС.

В Пиринско свободата бе кратка-трите месеца между Сан-Стефанския и Берлински договор, като вторият върна борческия край отново в пределите на Османската империя. За това в Благоевград бързаха да й се насладят.

„Битките” започнаха снощи от ромската махала „Предел”, където имаше опит за възстановка на боевете на Орлово гнездо. Масовият бой на ул. „Балкан” бе между живущите в дерето срещу тези на върха. Полицаите от Второ РПУ овладяха биещите се, няма настанени в болница.

След затишие от 8 часа „битките” бяха подновени към 6 ч. тази сутрин, когато баща и син се сбиха във вила срещу жк. „Еленово”. Равносметката е шепа избити зъби, като баща и син се чудеха кой зъб на кого е. Отново полицаите от Второ РУП изясняват семейната вражда, прераснала вече в рецидив.

Между боя на ул. „Балкан” и семейния в „Еленово”, тази нощ има още един пострадал, бит пред дискотека на бул. „Стамболийски”. Той е приет в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград след удар с юмрук в лявата част на брадичката. Отново Второ РУП работят по инцидента.

Към 6.30 в същото отделение е приет младеж, напръскан в очите с лютив спрей на ул. „Пере Тошев”, този случай вече е за Първо РУП. И за завършек на нощта, спешните екипи от гр. Разлог към 5.30 ч. тази сутрин в продължение на 30 минути издирваха пострадал, който така и не бе открит, тъй като реално повикването е за гр. Разград.Тежка нощ за спешните екипи в Благоевград-биха се и роднини и непознати.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *