Тези двойки зодии просто не могат да живеят заедно

Затруднявате се да си намерите нова съквартирантка? Е, може би се дължи на звездите! Съвсем сериозни сме – вижте какво имаме предвид, пише dama.bg.

Някога чудили ли сте се защо съквартирантът ви, който и да е той, винаги забравя да измие съдовете или да смени проклетата кърпа? Или пък да остави тоалетна хартия? Или защо не може да си вземе мръсните дрехи от проклетия под и да пусне пералня поне веднъж? Или да ви помогне и с вашето пране? Все пак денят ви е бил тежък, а той си е лежал през цялото време…

Или пък сте пълната противоположност? Вие ли сте мързелчето, което просто чака съквартиранта да направи всичко, без да предложи дори помощта си? Вероятно ако някога сте живели с други хора, сте си мислили това. Но има много логично обяснение за всичко това – и астрологията играе голяма роля.

Вярно е! Според зодията ви, без да го осъзнавате, може да сте си намерили най-лошия възможен съквартирант. Или може би сте късметлия и сте намерили перфектния човек, с когото да съжителствате? Зодията ви говори много за личността ви, затова ако два противоположни знака решат да споделят малко пространство… нещата може да станат грозни много бързо.

Някои знаци съжителстват идеално заедно, докато други… е по-добре да се разделят възможно най-скоро.

Без да отлагаме повече, ето кои са петте двойки зодиакални знаци, които никога не трябва да съжителстват заедно, защото просто няма да могат да опазят мира, независимо колко опитват. Не ги обвинявайте – вината е на Вселената!

Лъв и Телец

Макар и Лъвовете да са доста уверени и топлосърдечни – особено по отношение на хората, на които имат доверие – те са артисти на първо място. Никой не трябва да се бърка в организирания им хаос. Нещата са подредени в съзнанието им и знаят кое къде се намира във всеки един момент. Но от гледна точка на откачените по реда (черта, присъща на повечето Телци), те живеят в тотална бъркотия.

Истинският Телец – стабилен, амбициозен и логичен – може да получи сърдечен удар само като погледне личното пространство на Лъва (те не са никак логични), затова никак не би било лесно представители на тези два знака да живеят заедно. Затова избягвайте подобен съюз, освен ако не избирате противоположни герои за нов забавен сериал.

Рак и Овен

При Рака и Овена имаме един, който е много организиран (в брилиянтно хаотичния стил на Рака) срещу пълна бъркотия (признайте си, скъпи Овни). Трябва ли да казваме повече? Да, Раците може и да са супер чувствителни към емоциите ви, но това не ги прави по-малко ядосани, когато отвратителния сандвич, който ядохте в пиански глад в 4 сутринта се озове на завивките им. Те тайно изпадат в паника във всеки един момент – като истински Рак – и постоянно разиграват в ума си как ще поговорят с вас за това.

Макар и безгрижният Овен да е много забавен и спонтанен (вероятно това са причините Раците да искат да живеят с тях), съвместното съжителство вероятно е било лоша идея.

Близнаци и Стрелец

Близнаците са отлични в комуникацията (и това да отвръщат на хората с най-хитроумните коментари), затова когато техният съквартирант Стрелец ги попита защо са такова бедствие, Близнаците ще имат много логично обяснение. Винаги ще има причина защо странен аромат се носи от спалнята и те не само ще спорят с вас защо от там мирише, но и ще ви убедят, че и двамата се нуждаете от подобна миризма (съвсем сериозно).

Тази двойка може и да просъществува по-дълго от останалите в тази двойка, защото Стрелецът винаги е в движение и се опитва да спасява света. Затова Близнаците ще имат много време да планират перфектните си аргументи, но със сигурност ще дойде момент, в който на Стрелеца ще му писне.

Козирог и Везни

Макар и Везните да са родени отборни играчи, те честичко си намират оправдания. Те обожават да дискутират проблемите си, затова вероятно съквартирантът ви Везни постоянно ще ви обяснява какво трябва да бъде свършено в дома ви. Не го прави нарочно, но но ако на вас ви пука за проблемите му с гаджето, на него трябва да му пука за купчините чипс, разсипани по килима в хола.

Но Козирогът е пълна противоположност и вярва силно в това, че ако искаш да получиш нещо, трябва сам да се пребориш. Обсесивно-компулсивните наклонности на рогатия знак не са добра комбинация с хаотичния живот на Везните.

Риби и Скорпион

Съквартирантът Риби ще бъде най-щастливият човек на света (до степен на досада), затова ще бъдат способни да направят всичко, за да направят щастливи. Затова скъпи Скорпиони, защо не върнете жеста на винаги усмихнатия си съквартирант и не свършите нещо сами? Твърде съсредоточени сте в собствената си кариера и успех, но трябва да полагате усилия от време на време. Не е сигурно колко дълго ще издържи търпението на Рибите, но със сигурност ще дойде момент, в който ще им писне от вас.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *