Тези три зодии ще живеят дълго и щастливо!

Всеки иска да има дълъг и щастлив живот. Е, не всеки знае точната формула за това, но… нищо не пречи да се стремим към това и да си мечтаем за по-добри дни. Оказа се обаче, че това колко дълго и щастливо ще живеем зависи от… зодията ни.

Астролозите обясниха, че има три зодии в хороскопа, на които им е гарантирано, че ще доживеят до дълбоки старини, а щастливите моменти ще ги следват през цялото време.

Ето кои са тези три зодии:

Телец
Представители на този зодиакален знак могат с право да се нарекат дълголетници, тъй като средната им продължителност на живота е около 75 години. Жените, родени под този знак на зодиака – живеят по-малко от мъжете. Как може да се обясни това? Всичко е свързано с начина на живот на Телеца. В детска възраст тези деца често се разболяват и причиняват много проблеми на другите с техните заболявания. Често родителите на младия Телец не могат да разберат какво се случва с децата им? Защо са толкова често болни? Най-често срещаните болести на Телеца в детството са вирусни заболявания, алергии и затлъстяване. Родителите се опитват да се грижат за такива деца твърде много, те се опитват да създадат всички условия, така че детето вече да не е болно и те правят фатална грешка. Детето им свиква с родители и постоянно търси насърчава от възрастните. В зряла възраст мъжките телета често намират доста удобни жени за себе си и създават живот с тях. Те прехвърлят част от отговорностите си върху раменете на жените, те искат да са само ангажирани с живота и здравето си. Телецът обича да играе отборни спортове, но ако нямат стимул да спортуват, ще спрат да обръщат внимание на това. Затова не може да се каже, че Телецът живее дълго, защото не спортуват и не водят здравословен начин на живот. Напротив, те обичат да ядат вкусно и сладко. Те обичат покоя, така че могат да спят половин ден и да ядат вредни храни, докато са будни. Въпреки това те живеят дълго време. Въпреки че много от тях в напреднала възраст имат болежки от различна степен.

Близнаци
Те също, като Телеца, живеят доста дълго време. Ако тези два знака на зодиака създадат двойка, те ще живеят щастливо за дълги времена. Представители на този зодиакален знак в детска възраст не се разболяват много. Жените от този зодиакален знак могат да ядат малко, както и да спят малко. Това е основен проблем, който може да доведе до здравословни проблеми. Ако се хранят правилно и получават достатъчно сън – животът им ще продължи още десет години отгоре. Близнаците живеят дълго време, защото са в непрекъснато движение, непрекъснато бързат някъде, бягат, вършат и мислят нещо. Те искат да бъдат навсякъде и по всяко време… и го могат! Те са в добра форма до последните си дни и решават собствените си и чужди въпроси. Те просто нямат време за почивка. Близнаците не обичат да се занимават със здравето си, често се самолекуват, но започват да приемат хапчета от най-ранна възраст. А стане ли това те започват постоянно да се диагностицират и лекуват с нещо. Може би това им помага да живеят доста дълго време. Много близнаците се придържат към строго гладуване и дори понякога спазват постите. Това им позволява да поддържат телата си в добра форма и да предотвратят преждевременното стареене. Мъжете от този зодиакален знак живеят по-малко от жените. Факт е, че представители на по-слабия пол на този зодиакален знак обичат да се грижат за децата, затова ще могат да останат у дома и отглеждат деца в продължение на много години. Това им позволява да бъдат по-ангажирани със себе си и да запазят здравето и младостта на тялото си.

Везни
Те живеят щастливо до момента, в който намират това щастие в малките неща. В какви малки неща? В своя радостен и предвидим начин на живот, както и в мечтите си, които постепенно се реализират. Те са дълголетници, защото могат да намерят златната среда във всичко. Те намират удовлетворение в работа, в почивка, в любов и в омраза. Изключително редки те могат да злоупотребят с храната. Те обичат да се отпуснат, те харчат много пари за качествена почивка и качествено лечение. Ето защо, те на практика не се разболяват. Представителите на този знак се грижат за здравето си още от младини, затова и на старини не се разболяват много. Те обичат да се подлагат на разнообразна диагностика и ако някой орган изисква специално внимание, те веднага ще започнат да се борят с болестта и бързо ще го преодолеят. Жените от този зодиакален знак са големи любителки на йогата, възстановявайки енергията си в зряла възраст. Това им позволява да изглеждат свежи и млади за дълго време. В храненето, Везните могат да бъдат доста селективни. Те ограничават употребата на вредни продукти и се опитват да следват диета. По този начин те значително подобряват качеството на живота си и го удължават. / jenata.blitz.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *